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BEITRAG ZUR ANALYTIK FLUECHTIGER NITROSAMINE IN TIERISCHEN LEBENSMITTELN

Other title
CONTRIBUTION A L'ANALYSE DES NITROSAMINES VOLATILES DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE (fr)
Author
FRITZ W; UHNDE WJ; DONATH R; BUTHIG C; SCHUETZE E
AKAD. WISS. DDR, ZENTRALINST, ERNAEHRUNG POTSDAM-REHBRUECKE,BERGHOLZ-REHBRUECKE 1505,DDR
Source
NAHRUNG; DDR; DA. 1980; VOL. 24; NO 4; PP. 471-477; ABS. ENG/RUS; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AMINE NITROSAMINE DOSAGE PRODUIT ALIMENTAIRE CONTROLE QUALITE SPECTROMETRIE FLUORESCENCE CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE NITROSO DERIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
AMINE NITROSAMINE ANALYTICAL DETERMINATION FOODSTUFF QUALITY CONTROL FLUORESCENCE SPECTROMETRY FLUORIMETRY THIN LAYER CHROMATOGRAPHY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010462612

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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