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ZUR BEDEUTUNG DES VORKOMMENS VON COXIELLA BURNETII IN FLEISCH, SCHLACHTABFAELLEN UND SCHLACHTNEBENPRODUKTEN

Other title
SIGNIFICATION DE LA PRESENCE DE C.B. DANS LA VIANDE, LES ABATS ET LES DECHETS D'ABATTAGE (fr)
Author
SCHAAL E
STAATL. VETERINAERUNTERSUCHUNGSAMT,ARNSBERG 5760,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 59; NO 11; PP. 1598-1603; (5 P.); BIBL. 48 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
COXIELLA BURNETII CONTAMINATION VIANDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE FIEVRE Q PREVENTION ABATTOIR RICKETTSIACEAE ALIMENT RICKETTSIOSE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
COXIELLA BURNETII CONTAMINATION MEAT FOOD TECHNOLOGY Q FEVER PREVENTION SLAUGHTERHOUSE RICKETTSIACEAE FOOD RICKETTSIAL INFECTION MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050193322

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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