Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110294106

ZUM EINFLUSS TIERINDIVIDUELLER FAKTOREN, DER GEMELKSFRAKTION UND DES MELKZEITINTERVALLS AUF DEN GEHALT FREIER FETTSAEUREN (FFA) IN ROHMILCH

Other title
INFLUENCE DE FACTEURS INDIVIDUELS LIES AUX ANIMAUX, DE LA FRACTION DE LA TRAITE ET DE L'INTERVALLE ENTRE LES TRAITES SUR LA TENEUR EN ACIDES GRAS LIBRES DU LAIT CRU (fr)
Author
SUHREN G; HAMANN J; HEESCHEN W; TOLLE A
INST. HYG. BUNDESANSTALT MILCHFORSCHUNG/KIEL/DEU
Source
MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1981; VOL. 36; NO 3; PP. 150-153; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT VACHE MATIERE GRASSE COMPOSITION CHIMIQUE ACIDE GRAS MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COW MILK FAT CHEMICAL COMPOSITION FATTY ACIDS RAW MATERIALS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110294106

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web