Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110319927

BEISPIELE FUER DIE LOESUNG VON AROMAPROBLEMEN MITTELS SENSORISCHER PROFILMETHODEN

Other title
EXEMPLES DE RESOLUTION DE PROBLEMES DANS LE DOMAINE DES AROMES PAR DES METHODES DES PROFILS SENSORIELS (fr)
Author
ROTHE M; ENGST W; SPECHT M
AKAD. WISS. DDR, ZENTRALINST. ERNAEHRUNG/POSTDAM-REHBRUECKE/DDR
Source
CHEM., MIKROBIOL., TECHNOL. LEBENSM.; ISSN 0366-7154; DEU; DA. 1981; VOL. 7; NO 1; PP. 1-8; BIBL. 17 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE CONTROLE QUALITE AROME COMPOSE VOLATIL ANALYSE SENSORIELLE METHODE FLAVEUR TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD ORGANOLEPTIC PROPERTIES QUALITY CONTROL AROMA VOLATILE COMPOUND SENSORIC ANALYSIS METHOD FLAVOR FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110319927

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web