Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110331520

ZUM NACHWEIS VON NATRIUMCITRAT, TROCKENMILCH UND ASCORBINSAEURE IN HACKFLEISCH MIT EINER EINHEITLICHEN CHROMATOGRAPHISCHEN SCHNELLMETHODE

Other title
MISE EN EVIDENCE DE CITRATE DE SODIUM, LAIT DESHYDRATE ET ACIDE ASCORBIQUE DANS LA VIANDE HACHEE A L'AIDE D'UNE METHODE RAPIDE UNIQUE DE CHROMATOGRAPHIE (fr)
Author
HAAVE IJJ; AALVIK B
GESUNDHEITSAMT STADT BERGEN/BERGEN 5000/NOR
Source
ARCH. LEBENSMITTELHYG.; ISSN 0003-925X; DEU; DA. 1981; VOL. 32; NO 2; PP. 39-42; ABS. ENG; BIBL. 1 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE HACHEE CONTROLE QUALITE FALSIFICATION ADDITIF ALIMENTAIRE ANALYSE QUALITATIVE CHROMATOGRAPHIE METHODE PRODUIT CARNE BOEUF TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MINCED MEAT QUALITY CONTROL FOOD ADDITIVE QUALITATIVE ANALYSIS CHROMATOGRAPHY METHOD MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110331520

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web