Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110372018

DER EINFLUSS VON GEFRIERFLEISCH AUF DIE FERMENTIERUNG UND TROCKNUNG VON WUERSTEN

Other title
INFLUENCE DE VIANDE CONGELEE SUR LA FERMENTATION ET LE SECHAGE DE SAUCISSES (fr)
Author
PALUMBO SA; MILLER AJ; GATES RA; SMITH JL
EASTERN REGIONAL RES. CENT./PHILADELPHIA PA 19118/USA
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 6; PP. 933-936; ABS. ENG; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SAUCISSE MATIERE PREMIERE PRODUIT CONGELE TECHNOLOGIE QUALITE VIANDE PRODUIT CARNE PRODUIT CHARCUTERIE APTITUDE TECHNOLOGIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SAUSAGE RAW MATERIALS FROZEN PRODUCT TECHNOLOGY QUALITY MEAT MEAT PRODUCT PORK PRODUCT KEEPING QUALITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110372018

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web