Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8130342092

DER EINFLUSS DER AMINSAEUREZUSAMMENSETZUNG DES GELATINEPROTEINS AUF DIE CHEMISCHE REIFUNG DES SILBERHALOGENIDS

Other title
INFLUENCE DE LA COMPOSITION DES AMINOACIDES DES PROTEINES DE LA GELATINE SUR LA MATURATION CHIMIQUE DES HALOGENURES D'ARGENT (fr)
Author
HERMEL H
VEB FOTOCHEMISCHE WERKE BERLIN/BERLIN 1170/DDR
Source
J. SIGNALAUFZEICH. MATER.; ISSN 0323-598X; DDR; DA. 1981; VOL. 9; NO 1; PP. 55-61; ABS. RUS/ENG; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MATERIAU PHOTOGRAPHIQUE EMULSION PHOTOGRAPHIQUE ARGENT HALOGENURE GELATINE PHOTOGRAPHIQUE MATURATION CHIMIQUE AMINOACIDE PROTEINE METROLOGIE PHYSIQUE THEORIQUE
Keyword (en)
PHOTOGRAPHIC MATERIAL PHOTOGRAPHIC EMULSION PHOTOGRAPHIC GELATIN CHEMICAL RIPENING AMINOACID PROTEINS MEASUREMENT SCIENCE THEORETICAL PHYSICS
Keyword (es)
METROLOGIA FISICA TEORICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001B Physics

Discipline
Theoretical physics
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8130342092

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web