Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8130375715

ETUDE DE LA CRISTALLISATION DES CORPS GRAS PLASTIQUES. VI: INFLUENCE DES GLYCERIDES PARTIELS ET DES PHOSPHATIDES EN ABSENCE ET EN PRESENCE D'EAU. C: CAS DES MELANGES EQUIPONDERAUX DE MONOGLYCERIDES STEAROPALMITIQUES ET DE LECITHINES DE SOJA

Author
SAMBUC E; DIRIK Z; NAUDET M
UNIV. AIX-MARSEILLE, LAB. CHIM. CORPS GRAS/MARSEILLE 13331/FRA
Source
REV. FR. CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1981; VOL. 28; NO 2; PP. 59-65; ABS. ENG/GER/SPA; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CORPS GRAS CRISTALLISATION MONOGLYCERIDE PHOSPHOLIPIDE INFLUENCE EAU LECITHINE INDUSTRIE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FAT BODY CRYSTALLIZATION MONOGLYCERIDE PHOSPHOLIPID INFLUENCE WATER LECITHIN CHEMICAL INDUSTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8130375715

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web