Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0161585

ZUR ANALYTIK CHEMISCHER BINDUNGSFORMEN VON NICKELSPUREN IN KAFFEE, TEE UND ROTWEIN MIT CHROMATOGRAPHISCHEN UND SPEKTROSKOPISCHEN METHODEN

Other title
SUR L'ANALYSE DES TYPES DE LIAISONS DE TRACES DE NI DANS LE CAFE, LE THE ET LE VIN ROUGE PAR LES METHODES CHROMATOGRAPHIQUE ET SPECTROSCOPIQUE (fr)
Author
WEBER G; SCHWEDT G
UNIV., ANORGAN.-CHEM. INST./GOETTINGEN 3400/DEU
Source
ANAL. CHIM. ACTA; ISSN 0003-2670; NLD; DA. 1982; VOL. 134; NO 1; PP. 81-92; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
NICKEL DOSAGE ALIMENT BOISSON ALCOOLISEE BOISSON NON ALCOOLISEE VIN ROUGE THE CAFE SPECTROPHOTOMETRIE CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE METAL OLIGOELEMENT CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
NICKEL ANALYTICAL DETERMINATION FOOD LIQUOR NON ALCOHOLIC BEVERAGE COFFEE SPECTROPHOTOMETRY THIN LAYER CHROMATOGRAPHY METAL OLIGOELEMENT QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0161585

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web