Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0231818

BEITRAG ZUR KENNTNIS DES VERHALTENS DER AMINOSAEUREN IM VERLAUF DER ZUCKERGEWINNUNG. I: GASCHROMATOGRAPHISCHE UNTERSUCHUNGEN AN ZUCKERFABRIKPRODUKTEN AUF FREIE UND DURCH SAEURE HYDROLYSE FREISETZBARE AMINOSAEUREN

Other title
CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DU COMPORTEMENT DES AMINOACIDES AU COURS DE LA FABRICATION DU SUCRE. I. ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DES PRODUITS DE SUCRERIE DES AMINOACIDES LIBRES OU LIBERES PAR HYDROLYSE ACIDE (fr)
Author
REINEFELD E; BLIESENER KM; SCHULZE J
TECH. UNIV. BRAUNSCHWEIG, INST. LANDWIRTSCHAFTLICHE TECHNOL. ZUCKERINDUSTRIE/BRAUNSCHWEIG 3300/DEU
Source
ZUCKERINDUSTRIE; ISSN 0344-8657; DEU; DA. 1982; VOL. 107; NO 4; PP. 283-292; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 108 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
JUS SUCRERIE CONTROLE QUALITE AMINOACIDE DOSAGE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE ALIMENT METHODE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGARCANE JUICE QUALITY CONTROL AMINOACID ANALYTICAL DETERMINATION GAS CHROMATOGRAPHY FOOD METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0231818

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web