Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0384809

DER EINFLUSS VERSCHIEDENER HERSTELLUNGSVERFAHREN AUF DIE HALTBARKEIT WALZENGETROCKNETER GETREIDEFLOCKEN

Other title
INFLUENCE DES DIVERSES METHODES DE PREPARATION SUR LA CONSERVATION DES FLOCONS DE CEREALES SECHES SUR TAMBOUR (fr)
Author
HAURI J; ESCHER F; DENZLER A; NEUKOM H
EIDGENOSSICHE TECH. HOCHSCH, INST. LEBENSMITTELWISS./ZUERICH 8092/CHE
Source
LEBENSM.-WISS.+TECHNOL.; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1982; VOL. 15; NO 4; PP. 235-241; ABS. ENG; BIBL. 20 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FLOCON CEREALE TECHNOLOGIE CONSERVATION ALIMENT PRODUIT CEREALIER TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FLAKED CEREAL TECHNOLOGY SHELF LIFE FOOD CEREAL PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0384809

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web