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UNTERSUCHUNGEN ZUR AUSWERTUNG DER INKUBATIONS-PROBE BEI LUNCHEON MEAT-KONSERVEN

Other title
RECHERCHES SUR L'EVALUATION DE L'EPREUVE D'INCUBATION POUR LES CONSERVES DE VIANDES (fr)
Author
HAVAS F; TAKACS J
VETERINAERMED. UNIV., BUDAPEST, HYG. KONTROLLDIENST LANDWIRTSCHAFTS ERNAEHRUNGSMINISTERIUMS/BUDAPEST/HUN
Source
FLEISEHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 5; PP. 634-636; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE PRODUIT CONSERVE STERILISATION ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MEAT CANNED PRODUCT STERILIZATION FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0007460

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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