Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0140200

UBER DIE MOEGLICHKEIT DER ANWENDUNG DER ALKALISCHEN DIREKTDESTILLATION ZUR QUANTITATIVEN SCHNELLBESTIMMUNG VON PROTEINEN IN FLEISCHERZEUGNISSEN.

Other title
POSSIBILITE D'UTILISATION DE LA DISTILLATION ALCALINE DIRECTE POUR LE DOSAGE RAPIDE DES PROTEINES DANS LES PRODUITS CARNES. (fr)
Author
LEHMANN G; BECKMANN I
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 12; PP. 1585-1590; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.; 5 FIG./25 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PROTEINE DOSAGE DISTILLATION PRODUIT CARNE CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PROTEINS ANALYTICAL DETERMINATION DISTILLATION MEAT PRODUCT QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0140200

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web