Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0141124

UBER DEN EINFLUSS VON PRODUKTIONSHYGIENE, TRANSPORT- UND LAGERUNGSBEDINGUNGEN AUF DIE SENSORISCHE UND MIKROBIOLOGISCHE BESCHAFFENHEIT VON MOZZARELLAKAESE.

Other title
INFLUENCE DE L'HYGIENE DE PRODUCTION, DES CONDITIONS DE TRANSPORT ET DE STOCKAGE SUR LA QUALITE ORGANOLEPTIQUE ET MICROBIOLOGIQUE DE LA MOZZARELLA. (fr)
Author
ASPERGER H; BRANDL E; MAGGI A
FIRMA PAUL KERBER/WIEN/AUT
Source
ARCHIV FUR LEBENSMITTEL-HYGIENE.; ISSN 0003-925X; DEU; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 14-24; ABS. ENG; BIBL. 32 REF.; 5 FIG./13 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MOZZARELLA CONSERVATION CONTAMINATION BIOLOGIQUE PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE QUALITE TEMPERATURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SHELF LIFE ORGANOLEPTIC PROPERTIES QUALITY TEMPERATURE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0141124

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web