Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0291796

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF COOKING ON BACTERIOLOGICAL POPULATIONS OF "SOUL FOODS"

Other title
NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA CUISSON SUR LES POPULATIONS BACTERIENNES DE PRODUITS ETHNIQUES PREPARES A PARTIR D'ABATS (fr)
Author
STEWART AW
SOUTH CAROLINA STATE COLL., DEP. NATURAL SCI./ORANGEBURG/USA
Source
JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 1; PP. 19-20; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE CONTROLE MICROBIOLOGIQUE CONTROLE QUALITE MICROFLORE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT MICROBIOLOGICAL TESTING QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0291796

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web