Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0292103

A DIFFUSION MODEL WITH A CONCENTRATION-DEPENDENT DIFFUSION COEFFICIENT FOR DESCRIBING WATER MOVEMENT IN LEGUMES DURING SOAKING

Other title
MODELE DE DIFFUSION A COEFFICIENT DEPENDANT DE LA CONCENTRATION, POUR L'ETUDE DE LA MOBILITE DE L'EAU, AU COURS DU TREMPAGE DES LEGUMINEUSES (fr)
Author
HSU KH
IOWA STATE UNIV., DEP. FOOD TECH./AMES/USA
Source
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 618-645; 6 P.; BIBL. 26 REF.; 8 FIG./1 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
LEGUMINEUSE TREMPAGE DIFFUSION SORPTION EAU MODELE MATHEMATIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SOAKING DIFFUSION MATHEMATICAL MODEL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0292103

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web