Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0384296

COMPARISON OF RAPPAPORT-VASSILIADIS ENRICHMENT MEDIUM AND TETRATHIONATE BRILLIANT GREEN BROTH FOR ISOLATION OF SALMONELLAE FROM MEAT PRODUCTS

Other title
COMPARAISON DU MILIEU D'ENRICHISSEMENT DE RAPPAPORT-VASSILIADIS ET DU MILIEU AU TETRATHIONATE VERT BRILLANT, POUR L'ISOLEMENT DES SALMONELLAE DANS LES PRODUITS CARNES (fr)
Author
KALAPOTHAKI V; VASSILIADIS P; MAVROMMATI CH; TRICHOPOULOS D
UNIV. ATHENS MEDICAL SCHOOL/GRC
Source
JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 7; PP. 618-621; BIBL. 32 REF.; 3 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
SALMONELLA NUMERATION MILIEU SELECTIF PRODUIT CARNE CONTROLE MICROBIOLOGIQUE CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SALMONELLA NUMERATION MEAT PRODUCT MICROBIOLOGICAL TESTING QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0384296

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web