Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0393949

DER EINFLUSS VON AROMASTOFFEN AUF DIE QUALITAET VON WEINEN UND SPIRITUOSEN

Other title
INFLUENCE DES COMPOSES DE LA FLAVEUR SUR LA QUALITE DES VINS ET SPIRITUEUX (fr)
Author
GORANOV N
INST. WEINVERARBEITUNG/SOFIA/BGR
Source
NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 497-503; ABS. ENG/RUS; 4 TABL.
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
VIN COMPOSE VOLATIL DOSAGE FERMENTATION ALCOOLIQUE LEVURE ENTREPOSAGE QUALITE AROME EAU DE VIE DE VIN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE VOLATILE COMPOUND ANALYTICAL DETERMINATION ALCOHOLIC FERMENTATION YEAST WAREHOUSING QUALITY AROMA FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0393949

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web