Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0447436

DER EINFLUSS VERSCHIEDENER TEMPERATUREN UND LAGERUNGSZEITEN AUF DIE FREISETZUNG UND AKTIVITAET LYSOSOMALER PROTEASEN IN GEFRORENER UND TIEFGEFRORENER SCHWEINELEBER

Other title
INFLUENCE DE DIVERSES TEMPERATURES ET DUREES DE STOCKAGE SUR LA LIBERATION ET L'ACTIVITE DES PROTEASES DU LYSOSOME DANS LE FOIE DE PORC CONGELE ET SURGELE (fr)
Author
KNECHTEL W; GROSSKLAUS R
BUNDESGESUNDHEITSAMT, INST. SOZIALMEDIZIN EPIDEMIOLOGIE/BERLIN/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 9; PP. 1484-1491; ABS. ENG; BIBL. 59 REF.; 9 FIG./3 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FOIE PROTEASE ACTIVITE ENZYMATIQUE SURGELATION PRODUIT CONGELE PROTEOLYSE FOIE DE PORC TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
LIVER ENZYMATIC ACTIVITY FROZEN PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0447436

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web