Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0447807

BEHANDLUNGSVERFAHREN VON SOJAVOLLBOHNEN - EIWEISSQUALITAET UND OLVERDAULICHKEIT

Other title
LES PROCEDES DE TRANSFORMATION DU SOJA ENTIER - QUALITE PROTEIQUE ET DIGESTIBILITE DE L'HUILE (fr)
Author
FRIEDRICH W
IFF, FORSCHUNGSINST. FUTTERMITTELTECH./BRAUNSCHWEIG-THUNE/DEU
Source
FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 9; PP. 346-355; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 17 FIG./1 TABL.
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
SOJA TRAITEMENT THERMIQUE TRAITEMENT HYDROTHERMIQUE VALEUR PROTEIQUE HUILE SOJA DIGESTIBILITE INHIBITEUR ENZYME COMPOSITION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SOYBEAN HEAT TREATMENT SOYBEAN OIL DIGESTIBILITY ENZYME INHIBITOR COMPOSITION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0447807

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web