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Assessing the quality of mechanically and manually recovered chicken meatHENCKEL, Poul; VYBERG, Mogens; THODE, Siren et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2004, Vol 37, Num 6, pp 593-601, issn 0023-6438, 9 p.Article

Genotype and gender differences in carnosine extracts and antioxidant activities of chicken breast and thigh meatsINTARAPICHET, Kanok-Orn; MAIKHUNTHOD, Bussayarat.Meat science. 2005, Vol 71, Num 4, pp 634-642, issn 0309-1740, 9 p.Article

Können Marinaden die Campylobacter-Keimzahl von Hähnchenfleisch senken?: Untersuchung der Wirkung handelsüblicher Marinaden auf die Campylobacter-Keimzahl von artifiziell kontaminiertem Hähnchenfleisch = Are marinades capable of reducing Campylobacter cell counts in chicken meat?ORQUERA, Stefanie; GÖLZ, Greta; SPARBORTH, Doreen et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2012, Vol 92, Num 8, pp 95-98, issn 0015-363X, 4 p.Article

Postgraduate Symposium Long-chain n-3 PUFA: intakes in the UK and the potential of a chicken meat prototype to increase themGIBBS, Rachael A; RYMER, Caroline; GIVENS, D. Ian et al.Proceedings of the Nutrition Society. 2010, Vol 69, Num 1, pp 144-155, issn 0029-6651, 12 p.Conference Paper

A research note. Identification of 3,5-diisobutyl-1,2,4-trithiolane and 2-isobutyl-3,5-diisopropylpyridine in fried chicken flavor = Note de recherche. Identification du di-3,5-isobutyl-tri-1,2,4-thiolane et de l'iso-2-butyl-di-3,5-isopropylpyridine dans les composés de la flaveur de la viande de poulet friteHARTMAN, G. J; CARLIN, J. T; HWANG, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1398-1400, issn 0022-1147Article

Physical characteristics of Pectoralis superficialis from broiler carcasses chilled in either water or sodium chloride solutions under commercial conditions = Caractéristiques physiques du muscle Pectoralis superficialis provenant de carcasses de poulets réfrigérées dans l'eau ou dans des solutions de chlorure de sodium, dans des conditions industriellesDUKES, M. G; JANKY, D. M.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 849-858, issn 0022-1147Article

Distribution and effects of aflatoxin in chicken tissues after feeding radiolabeled (14C) aflatoxin B1 = Distribution et effets de l'aflatoxine dans les tissus de poulet, alimentés avec des rations contenant de l'aflatoxine B1 marquée radioactivement au C14OBIOHA, W. I; STAHR, H. M; KRAFT, A. A et al.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 10, pp 799-805, issn 0362-028XArticle

Growth and survival at chiller temperatures of Arcobacter butzleriKJELDGAARD, Jette; JORGENSEN, Kirsten; INGMER, Hanne et al.International journal of food microbiology. 2009, Vol 131, Num 2-3, pp 256-259, issn 0168-1605, 4 p.Article

Effect of cooking methods on the formation of heterocyclic aromatic amines in chicken and duck breastLIAO, G. Z; WANG, G. Y; XU, X. L et al.Meat science. 2010, Vol 85, Num 1, pp 149-154, issn 0309-1740, 6 p.Article

Application of a radical scavenging activity test to measure the total antioxidant activity of poultry meatSACCHETTI, Giampiero; DI MATTIA, Carla; PITTIA, Paola et al.Meat science. 2008, Vol 80, Num 4, pp 1081-1085, issn 0309-1740, 5 p.Article

Quantitative risk assessment of human campylobacteriosis related to the consumption of chicken meat in two Italian regionsCALISTRI, Paolo; GIOVANNINI, Armando.International journal of food microbiology. 2008, Vol 128, Num 2, pp 274-287, issn 0168-1605, 14 p.Article

Combination of NMR and MRI quantitation of moisture and structure changes for convection cooking of fresh chicken meatSHARIFUDIN MD. SHAARANI; NOTT, Kevin P; HALL, Laurance D et al.Meat science. 2006, Vol 72, Num 3, pp 398-403, issn 0309-1740, 6 p.Article

Chlorinated dibenzo-p-dioxins, chlorinated dibenzofurans, and pentachlorophenol in Canadian chicken and pork samples = Les dibenzo-p-dioxines chlorées, les dibenzofuranes chlorés et le pentachlorophénol dans les échantillons de viandes de poulet de porc du CanadaRYAN, J. J; LIZOTTE, R; SAKUMA, T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 6, pp 1021-1026, issn 0021-8561Article

Effect of ante-mortem papain injection on the tenderness of spent White Leghorn hens = Effet d'une injection de papaïne ante mortem sur la tendreté de la chair de poules de réforme de race Leghorn blancheBAWA, A. S; ORR, H. L; USBORNE, W. R et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 4, pp 254-257, issn 0022-1155Article

Viande de poulet : comment identifier le niveau de qualité adapté aux nouvelles demandes des transformateurs ?BOUTTEN, Bruno; BOUTTEN, Pierre; BERRI, Cécile et al.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 6, issn 1162-0676, 2, 9-15 [8 p.]Article

A research note. Internal end temperature and survival of bacteria on meats with and without a polyvinylidene chloride wrap during microwave cooking = Note de recherche. Température interne finale et résistance des bactéries dans les viandes enrobées ou non d'un film de chlorure de polyvinylidène, au cours de la cuisson aux microondesSAWYER, C. A; BIGLARI, S. D; THOMPSON, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 972-974, issn 0022-1147Article

Cooked chicken breast meat conditions related to simulated pink defectHOLOWNIA, K; CHINNAN, M. S; REYNOLDS, A. E et al.Journal of food science. 2004, Vol 69, Num 3, pp FCT194-FCT199, issn 0022-1147Article

Effect of antibiotic combination, dosing period, dose vehicle, and assay method on salinomycin residue levels and their ionophoricity in chicken tissues = Effet de la combinaison des antibiotiques, de la durée et de la voie d'administration, et de la méthode de dosage sur les taux de résidus de salinomycine et leur activité ionophore dans les tissus de pouletDIMENNA, G. P; LYON, F. S; THOMPSON, F. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 3, pp 668-676, issn 0021-8561Article

Evaluation of three modified TBA methods for measuring lipid oxidation in chicken meat = Evaluation de trois méthodes modifiées à l'acide thiobarbiturique pour mesurer l'oxydation des lipides dans la viande de pouletPIKUL, J; LESZCZYNSKI, D. E; KUMMEROW, F. A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 5, pp 1309-1313, issn 0021-8561Article

A preliminary note on the detection and partial characterization of chicken muscle soluble proteins by immunoelectrophoresis in agarose gels = Note préliminaire sur la mise en évidence et l'identification partielle de protéines musculaires solubles de poulet par immunoélectrophorèse en gels d'agaroseCASAS, C; TORMO, J; HERNANDEZ, P. E et al.Food chemistry. 1985, Vol 18, Num 3, pp 233-238, issn 0308-8146Article

Furazolidone residues in chicken and swine tissues after feeding trials = Résidus de furazolidone dans les tissus de poulet et de porc après essais nutritionnelsWINTERLIN, W; MOURER, C; HALL, G et al.Journal of environmental science and health. Part B. Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes. 1984, Vol 19, Num 2, pp 209-224, issn 0360-1234Article

Vision numérique : un outil pour évaluer la qualité de la viande de poulet en ligneBOUTTENT, Bruno; DROUET, Laurent; JEHL, Nathalie et al.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 5, pp 5-14, issn 1162-0676, 10 p.Article

Liquid chromatographic determination of zoalene and its metabolites in chicken tissues with electrochemical detection = Dosage, par chromatographie liquide à détection électrochimique, du zoalène et de ses métabolites dans les tissus de pouletPARKS, O. W; DOERR, R. C.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 1, pp 70-71, issn 0004-5756Article

Untersuchungen über Bleigehalte in Geweben, Organen und Eiern von Legehennen in der Umgebund eines Emittenten von Organobleiverbindungen = Recherches concernant les teneurs en plomb des tissus, organes et oeufs de poules pondeuses élevées dans les environs d'une source de pollution par des composés organiques du plomb = Investigations about lead contents in tissues, organs, and eggs of laying hens in the area of an emitter of organic lead compoundsDIEHL, K. H; ROSOPULO, A; KREUZER, W et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1985, Vol 36, Num 5, pp 113-116, issn 0003-925XArticle

Transfer of sludge-borne cadmium through plants to chickens = Transfert, par les végétaux, chez les poulets du cadmium contenu dans les effluentsHINESLY, T. D; HANSEN, L. G; BRAY, D. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 2, pp 173-180, issn 0021-8561Article

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