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The significance of the yeast : bacteria ratio in contamination of lamb products = Incidence du rapport levure/bactérie lors de la contamination des produits à base de viande d'agneauDILLON, V. M; BOARD, R. G.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 8, Num 5, pp 191-193, issn 0266-8254Article

Growth of psychrotrophic bacteria in raw and UHT-treated goats' milk = Croissance des bactéries psychrotrophes dans le lait de chèvre cru ou UHTCOX, J. M; MAC RAE, I. C.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 64, Num 5, pp 403-407, issn 0021-8847Article

Contamination microbienne de plats cuisinés à l'avance livrés au consommateur = Microbial contamination of ready cooked meals and delivered to the consumersVEIT, P; PORTET, R; BOIVINET, P et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 223-229, issn 0240-8813, h.s. 5Conference Paper

Refrigerated foods and use of hazard analysis and critical control point principles = Les produits réfrigérés et les applications des principes de l'analyse des risques et du contrôle des points critiquesCORLETT, D. A. JR.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 2, pp 91-94, issn 0015-6639Conference Paper

The growth of potential food poisoning organisms on chicken and pork muscle surfaces = Croissance d'organismes potentiellement pathogènes à la surface des muscles de poulet et de porcMATTILA, T; FROST, A. J.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 65, Num 6, pp 455-461, issn 0021-8847Article

Biocontamination et industrialismeISOARD, P.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 10, pp 939-942, issn 0019-9311Article

Evolution de la microflore totale d'eaux souterraines, en réseau et en bouteilles = Evolution of the total microflora of ground waters in bottles and networkDELATTRE, J. M; HERNANDEZ, J. F; OGER, C et al.Sciences des aliments. 1988, Vol 8, pp 163-172, issn 0240-8813, suppl. 9Conference Paper

A numerical taxonomic study of proteolytic and lipolytic psychrotrophs isolated from caprine milk = Etude taxonomique numérique des psychrotrophes protéolytiques et lipolytiques isolées de lait de chèvreCOX, J. M; MAC RAE, I. C.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 66, Num 2, pp 137-152, issn 0021-8847Article

Cell surface charge characteristics and their relationship to bacterial attachment to meat surfaces = Les caractéristiques de la charge à la surface des cellules et corrélation avec la fixation des bactéries à la surface des viandesDICKSON, J. S; KOOHMARAIE, M.Applied and environmental microbiology (Print). 1989, Vol 55, Num 4, pp 832-836, issn 0099-2240Article

Effects of electrical stimulation and kidney-pelvic fat removal before chilling on microbial quality of beef tenderloins = Effet de la stimulation électrique et de l'élimination de la graisse au niveau pelvien, avant réfrigération, sur la qualité microbiologique du filet de boeufCONNIE GRIMES, E; JONES, W. R; HUFFMAN, D. I et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 2, pp 113-116, issn 0362-028XArticle

Effect of ascorbic and isoascorbic acids on survival of Campylobacter jejuni in poultry meat = Effet des acides ascorbique et isoascorbique sur la résistance de Campylobacter jejuni dans la viande de volailleJUVEN, B. J; KANNER, J; WEISSLOWICZ, H et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 6, pp 436-437, issn 0362-028XArticle

Characteristics of Spoilage-Associated Secondary Cucumber FermentationFRANCO, Wendy; PEREZ-DIAZ, Ilenys M; JOHANNINGSMEIER, Suzanne D et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2012, Vol 78, Num 4, pp 1273-1284, issn 0099-2240, 12 p.Article

Bacterial penetration of chicken breast muscle = Pénétration des bactéries dans les muscles du blanc de pouletTHOMAS, C. J; O'ROURKE, R. D; MCMEEKIN, T. A et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 1, pp 87-95, issn 0740-0020Article

Chemical and fungal evaluation of graded sunflowerseed = Analyses chimique et microbiologique des graines de tournesol de différentes catégories de qualitéROBERTSON, J. A; ROBERTS, R. G; MORRISSON, W. H. III et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 2, pp 224-228, issn 0003-021XArticle

Assessment of the microbiological quality of spices and herbs = Evaluation de la qualité microbiologique des épices et des aromatesPAFUMI, J.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 12, pp 958-963, issn 0362-028XArticle

Rapid and quantitative detection of the microbial Spoilage of meat by fourier transform infrared spectroscopy and machine learningELLIS, David I; BROADHURST, David; KELL, Douglas B et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2002, Vol 68, Num 6, pp 2822-2828, issn 0099-2240, 7 p.Article

Heat resistance of Talaromyces flavus and Neosartorya fischeri isolated from commercial fruit juices = Thermorésistance de Talaromyces flavus et Neosartorya fischeri isolés des jus de fruits commercialisésSCOTT, V. N; BERNARD, D. T.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 1, pp 18-20, issn 0362-028XArticle

Feasibility of using catalase activity as an index of microbial loads on chicken surfaces = Faisabilité de l'utilisation de la mesure de l'activité de la catalase, comme indice de la charge microbienne à la surface de la viande de pouletWANG, G. I. J; FUNG, D. Y. C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1442-1444, issn 0022-1147Article

La question d'allergènes potentiels utilisés lors de la préparation du vin = Allergens in wineTOME, D.Revue française d'oenologie. 2003, Num 200, issn 0395-899X, p. 26Article

Enterobatteri patogeni nel contenuto intestinale e sulla sierosa peritoneale parietale di cinghiali selvaticiCERRI, D; RINDI, S; ORLANDI, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1991, Vol 30, Num 290, pp 139-140, issn 0019-901X, 144 [3 p.]Article

A novel radiation-resistant Deinobacter sp. isolated from irradiated pork = Une nouvelle souche de Deinobacter, résistante à l'irradiation, isolée de la viande de porc irradiéeGRANT, I. R; PATTERSON, M. F.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 8, Num 1, pp 21-24, issn 0266-8254Article

Attachment and proliferation of bacteria on meat = Adhérence et prolifération des bactéries dans la viandeKING-THOM CHUNG; DICKSON, J. S; CROUSE, J. D et al.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 3, pp 173-177, issn 0362-028XArticle

Fungi isolated from packaging materials : their role in the production of 2,4,6-trichloroanisole = Les moisissures isolées de matériaux d'emballage : leur rôle dans la production de trichloro-2,4,6-anisoleTINDALE, C. R; WHITFIELD, F. B; LEVINGSTON, S. D et al.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 49, Num 4, pp 437-447, issn 0022-5142Article

Inhibition radioimmunoassay for Aspergillus repens compared with other indices of fungal growth in stored corn = Un test radioimmunologique d'inhibition pour Aspergillus repens comparé avec d'autres indices de la croissance des moisissures dans le maïs stockéMARTIN, S. L; TUITE, J; DIEKMAN, M. A et al.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 3, pp 139-144, issn 0009-0352Article

Survival of Campylobacter jejuni in raw, pasteurized and ultra-heat-treated goat's milk stored at different temperatures = Survie de Campylobacter jejuni dans le lait de chèvre cru, pasteurisé et UHT stocké à différentes températuresSIMMS, L; MAC RAE, I. C.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 8, Num 5, pp 177-180, issn 0266-8254Article

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