Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LAIT BUFFLONNE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 460

  • Page / 19
Export

Selection :

  • and

COMPARATIVE EFFICIENCY OF TRIPHENYL TETRAZOLIUM CHLORIDE REDUCTION TEST FOR GRADING OF MILK = EFFICACITE COMPAREE DU TEST DE REDUCTION DU CHLORURE DE TRIPHENYL TETRAZOLIUM POUR LE CLASSEMENT DES ECHANTILLONS DE LAITCHATURVEDI GC; GARG DN; NARAYAN KG et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 4; PP. 196-197; BIBL. 8REF.Article

ETUDE DE LA PRODUCTIVITE LAITIERE ET DE LA COMPOSITION DU LAIT DE BUFFLONNES MURRAH ET D'HYBRIDES AVEC DES BUFFLES BULGARESSHALICHEV YA; TANEV G; POLIKHRONOV D et al.1975; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1975; VOL. 12; NO NO 3; PP. 73-77; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

SOME OBSERVATIONS ON THE REACTIVATION OF ALKALINE PHOSPHATASE OF BUFFALO MILK = QUELQUES OBSERVATIONS SUR LA REACTIVATION DE LA PHOSPHATASE ALCALINE DE LAIT DE BUFFLONNESHARMA RS; GANGULI NC.1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 7; PP. 408-412; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 23 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. XIV. ISOLAMENTO DELLE BETA -LATTOGLOBULINE = RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XIV. ISOLEMENT DES BETA -LACTOGLOBULINESMINCIONE B; SPAGNA MUSSO S; SCUDIERO A et al.1974; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 12; NO 11-12; PP. 189-194; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 28 REF.Article

DECOMPOSITION WITH VARIOUS FOOD ADDITIVES OF RESIDUAL HYDROGEN PEROXIDE USED FOR THE PRESERVATION OF RAW MILK = DECOMPOSITION PAR DIVERS ADDITIFS ALIMENTAIRES DES RESIDUS DE H2O2 UTILISE POUR LA CONSERVATION DU LAIT CRUKHAN N; ASHRAF TAHIR M; ELAHI M et al.1975; AUSTRAL. J. DAIRY TECHNOL.; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 30; NO 2; PP. 64-67; BIBL. 7 REF.Article

SODIUM CONTENT OF INDIAN BUFFALO MILK = TENEUR EN SODIUM DU LAIT DE BUFFLONNE EN INDELALIT BY; SHUKLA VK; RAMACHANDRAN TV et al.1975; RADIOCHEM. RADIOANAL. LETTERS; SWITZ.; DA. 1975; VOL. 22; NO 6; PP. 385-390; BIBL. 5 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. XI. ETEROGENEITA DELLA K-CASEINA E DELLE FRAZIONI MENO MOBILI IN PRESENZA DI 2-MERCAPTOETANOLO = RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XI. HETEROGENEITE DE LA K-CASEINE ET DES FRACTIONS LES MOINS MOBILES EN PRESENCE DE MERCAPTO-2 ETHANOLMINCIONE B; SCUDIERO A; SPAGNA MUSSO S et al.1975; RIV. SCI. TECHNOL. ALIM. NUTRIZ. UM.; ITAL.; DA. 1975; NO 1; PP. 31-37; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

FRACTIONATION OF BUFFALO MILK CASEIN BY ACRYLAMIDE GEL ELECTROPHORESIS AND DEAE CELLULOSE COLUMN CHROMATOGRAPHY = FRACTIONNEMENT DE LA CASEINE DU LAIT DE BUFFLONNE PAR ELECTROPHORESE EN GEL D'ACRYLAMIDE ET CHROMATOGRAPHIE SUR COLONNE DE DEAE CELLULOSENAGASAWA T; KIYOSAWA I; KUWAHARA K et al.1973; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 56; NO 1; PP. 61-65; BIBL. 22 REF.Serial Issue

APPLICATION OF RICHMOND'S FORMULA FOR THE ESTIMATION OF S.N.F. IN BUFFALO MILK = APPLICATION DE LA FORMULE DE RICHMOND A L'EVALUATION DE L'EXTRAIT SEC DELIPIDE DANS LE LAIT DE BUFFLONNEPRUTHI TD; BHALERAO VR.1973; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 28; NO 4; PP. 210-211; ABS. ALLEM.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. VIII. I FOSFOLIPIDI = RECHERCHE SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. I. LES PHOSPHOLIPIDESMINCIONE B; SCUDIERO A; CASILLO R et al.1972; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 10; NO 12; PP. 455-462; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 11 REF.Serial Issue

EFFECT OF HYDROGEN PEROXIDE ON BUFFALO MILK PROTEIN FRACTIONS = EFFET DU PEROXYDE D'HYDROGENE SUR LES FRACTIONS PROTEIQUES DU LAIT DE BUFFLONNESRINIVASAN A; GOPALAN S.1975; CURR. SCI.; INDIA; DA. 1975; VOL. 44; NO 12; PP. 423-424; BIBL. 8REF.Article

HEAT INDUCED CHANGES ON BUFFALO MILK PROTEINS AS REVEALED BY ULTRACENTRIFUGATION AND GEL PERMEATION CHROMATOGRAPHY = MODIFICATIONS DES PROTEINES DU LAIT DE BUFFLONNE, INDUITES PAR LA CHALEUR, MISES EN EVIDENCE PAR ULTRACENTRIFUGATION ET CHROMATOGRAPHIE DE PERMEATION SUR GELSTEPHEN J; GANGULI NC.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 7; PP. 405-407; ABS. ALLEM. FR. ESP.; BIBL. 4 REF.Article

RICERCHE SUL LATTE DI BUFALA. XIII. ACIDI POLIENICI CONIUGATI, ESAME DELL' I.R. E PRINCIPALI CARATTERISTICHE CHEMICHE E FISICO-CHIMICHE DEL GRASSO DEL LATTE DI MASSA = RECHERCHES SUR LE LAIT DE BUFFLONNE. XIII. ACIDES POLYENIQUES CONJUGES, EXAMEN EN INFRA-ROUGE, ET PRINCIPALES CARACTERISTIQUES CHIMIQUES ET PHYSICO-CHIMIQUES DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE RAMASSAGEMINCIONE B; DI MATTEO M; SPAGNA MUSSO S et al.1975; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 13; NO 1-2; PP. 25-30; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 24 REF.Article

FACTORS AFFECTING MILK FAT PERCENT OF NILI-RAVI BUFFALOES IN PAKISTAN = FACTEURS INFLUANT SUR LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAIT DE BUFFLESSES NILI-RAVI DU PAKISTANSHAH SK; SCHERMERHORN EC; CADY RA et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 3; PP. 573-577; BIBL. 20 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

VARIATIONS DE LA COMPOSITION VITAMINIQUE ET DES PROPRIETES DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT AU COURS DE SA CONSERVATIONMERZAMETOV MM.1977; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 1; PP. 70-72; BIBL. 11 REF.Article

EFFECT OF HOMOGENIZATION AND PASTEURIZATION ON CREAMING ABILITY OF BUFFALO MILK = EFFETS DE L'HOMOGENEISATION ET DE LA PASTEURISATION SUR L'APTITUDE AU CREMAGE DU LAIT DE BUFFLONNEPRASAD C; MULAY CA; SHARMA SP et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 2; PP. 91-92; BIBL. 7 REF.Article

DISTRIBUTION PATTERN OF SOME ENZYMES IN FAT GLOBULE MEMBRANE OF BUFFALO MILK.BANDYOPADHYAY AK; GANGULT NC.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 7; PP. 425-428; ABS. ALLEM.; BIBL. 19 REF.Article

REFRACTOMETRIC METHOD FOR THE DETERMINATION OF THE IODINE VALUE OF BUFFALO MILK FAT. = METHODE REFRACTOMETRIQUE DE DETERMINATION DE L'INDICE D'IODE DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT DE BUFFLONNEHELAL FR; AHMED NS.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 288-289; ABS. ALLEM.; BIBL. 11 REF.Article

RENNET CLOTTING TIME OF BUFFALO MILK AS AFFECTED BY HEAT TREATMENTS. = EFFET DES TRAITEMENTS THERMIQUES SUR LA DUREE DE COAGULATION, PAR LA PRESURE, DU LAIT DE BUFFLONNESTEPHEN J; GANGULI NC.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 4; PP. 222-223; ABS. ALLEM.; BIBL. 13 REF.Article

EFFECT OF GAMMA-RAY IRRADIATION ON SOME ENZYMES ACTIVITIES OF BUFFALO MILK = EFFET D'UNE IRRADIATION GAMMA SUR QUELQUES ACTIVITES ENZYMATIQUES DU LAIT DE BUFFLONNEISMAIL AA; AHMED NS; KHORSHID MA et al.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 7; PP. 423-424; ABS. ALLEM. FR. ESP.; BIBL. 11 REF.Article

STUDIES ON THE BIOCHEMICAL CHANGES IN MILK. I. NEW TRACE CONSTITUENTS IN RUMINANT MILK = ETUDES SUR LES MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES DANS LE LAIT. I. ELEMENTS NOUVEAUX A L'ETAT DE TRACES DANS LE LAIT DES RUMINANTSDANIEL EV; DASTUR NN.1975; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 30; NO 6; PP. 331-333; ABS. ALLEM. FR. ESP.; BIBL. 4 REF.Article

EFFECT OF HOMOGENIZATION AND PASTEURIZATION ON SURFACE TENSION AND CURD TENSION OF BUFFALO MILK = EFFET DE L'HOMOGENEISATION ET DE LA PASTEURISATION SUR LA TENSION SUPERFICIELLE ET LA TENSION DU CAILLE DU LAIT DE BUFFLONNEPARSAD C; KULKARNI SM; LADKANI BG et al.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 1; PP. 12-15; BIBL. 18 REF.Article

PRELIMINARY STUDIES ON THE ISOLATION OF WHEY PROTEINS FROM BUFFALO MILK = ETUDES PRELIMINAIRES SUR L'ISOLEMENT DES PROTEINES DU LACTOSERUM PROVENANT DE LAIT DE BUFFLONNEMATHUR BN; SRINIVASAN MR.1974; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1974; VOL. 11; NO 4; PP. 158-162; BIBL. 9 REF.Article

SOME FACTORS AFFECTING PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF EGYPTIAN COWS' AND BUFFALOES' MILK. I. DAY TO DAY VARIATIONS = QUELQUES FACTEURS INFLUENCANT LES PROPRIETES PHYSIQUES ET CHIMIQUES DU LAIT DE VACHES ET DE BUFFLONNES D'EGYPTE. I. VARIATIONS JOURNALIERESFAHMY AH; SHARARA HA; SHAZLY AE et al.1974; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 29; NO 10; PP. 599-601; ABS. ALLEM.; BIBL. 9 REF.Article

PARTICULARITES DE LA COMPOSITION DES ACIDES GRAS DE LA MATIERE GRASSE DU LAIT D'HIVER DES VACHES ET BUFFLONNES D'EGYPTE ET DE LA REGION DE KIEVTVERDOKHLEB GV; EHL GANDUR MUKHAMED ATEF A KH; NESTEROV VN et al.1974; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 5; PP. 152-154; BIBL. 2 REF.Article

  • Page / 19