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Which model is best? Robustness properties to justify model choice among unidimensional IRT models under item parameter driftRUPP, André A; ZUMBO, Bruno D.Alberta journal of educational research. 2003, Vol 49, Num 3, pp 264-276, issn 0002-4805, 13 p.Conference Paper

The Aliasing - Phenomenon in Visual TermsSINGER, H.Journal of Mathematical Sociology (The). 1992, Vol 17, Num 1, pp 39-49Article

Population growth in random environmentsBRAUMANN, C. A.Bulletin of mathematical biology. 1983, Vol 45, Num 4, pp 635-641, issn 0092-8240Article

A Test of the Satisfaction-Balance Decision Model Using Direct Numeric EstimationJUDSON, D. H; DURAN-AYDINTUG, C.Social Forces. 1991, Vol 70, Num 2, pp 475-494Article

Ein erweitertes mathematisches Modell der Aerotriangulation zur hochgenauen Punktbestimmung = Modèle mathématique élargi d'aérotriangulation pour la détermination ponctuelle à haute précisionSCHROTH, R.1986, Num 316, pp 1-148, issn 0065-5325Serial Issue

Das Geodätische Datum mit stochastischer Vorinformation = Données géodésiques avec des préinformations aléatoiresSCHAFFRIN, B.1985, Num 313, pp 1-107, issn 0065-5325Serial Issue

Parametric analysis for predicting freezing time of infinitely slab-shaped food = Analyse paramétrique pour la prévision de la durée de surgélation des produits alimentaires supposés en tranches et en système modèle infiniSUCCAR, J; HAYAKAWA, K. I.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 468-477, issn 0022-1147Article

Modélisations mathématiques de l'épidémie de SIDABOUCHIBA, F. Z.Revue du Palais de la découverte. Numéro spécial. 1992, Vol 20, Num 195, pp 25-30, issn 0180-3344Article

Aufbau digitaler Höhenmodelle auf der Grundlage einfacher finiter Elemente = Modèle numérique pour les hauteurs avec utilisation de la méthode pour élements finisREISS, P.1985, Num 315, pp 1-165, issn 0065-5325Serial Issue

A UNIFIED STATE MODEL OF ORBITAL TRAJECTORY AND ATTITUDE DYNAMICSALTMAN SP.1972; CELEST. MECH.; NETHERL.; DA. 1972; VOL. 6; NO 4; PP. 425-446; BIBL. 15 REF.Serial Issue

Modèles mathématiques utilisés en médecine = Mathematical models in medicineCHEVRET, S.Réanimation (Paris. 2001). 2007, Vol 16, Num 3, pp 240-244, issn 1624-0693, 5 p.Article

Enhancing Marketing Decisions Using Conjoint Analysis : an Application in Public Leisure ServicesJONES, R. A.Loisir et société. 1991, Vol 14, Num 1, pp 69-84, issn 0705-3436Conference Paper

Modellhaftes Denken in der Soziologie : eine Untersuchung zur Anwendung formaler Modelle in der empirischen Sozialforschung und in der soziologischen Theoriebildung = Penser la sociologie en termes de modèles. Une recherche sur l'utilisation des modèles formels dans les enquêtes et la théorie sociologiquesTSCHOPP, A.1990, pp XI-186, isbn 3-261-04326-1, p, isbn 3-261-04326-1Book

New BET type multilayer sorption isotherms. Part 1 : theoretical derivation of the model = Nouveaux isothermes de sorption multicouches du type BET. 1ère partie : dérivation théorique du modèleAGUERRE, R. J; SUAREZ, C; VIOLLAZ, P. E et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 4, pp 188-191, issn 0023-6438Article

O prikhvate tel pri vzaimodejstvii s glinistym osadkom v usloviyakh gidrostaticheskogo davleniyaCHERSKIJ, N. V; IVANNIKOV, V. I; MIKHLIN, L. P et al.Doklady Akademii nauk SSSR. 1986, Vol 289, Num 3, pp 695-699, issn 0002-3264Article

Hydrodynamic determination of parameters of linear flood routing models = Détermination hydrodynamique des paramètres de modèles linéaires de propagation des cruesKUNDZEWICZ, Z.IAHS-AISH publication. 1985, Num 147, pp 149-160, issn 0144-7815Article

A likelihood ratio test for a patterned covariance matrix in a multivariate growth-curve modelCHINCHILLI, V. M; CARTER, W. H. JR.Biometrics. 1984, Vol 40, Num 1, pp 151-156, issn 0006-341XArticle

Mathematical model for the construction of composite standards from occurrences of fossil taxa = Un modèle mathématique pour la construction de standards composites à partir des présences de taxons fossilesPAK, D. N.1984, Vol 10, Num 1, pp 107-110Article

A estimate of the stress-field in an osseous medium having a no-slip interface crackMISRA, J. C; MURTY, V. V. T. N.Engineering fracture mechanics. 1983, Vol 18, Num 6, pp 1075-1086, issn 0013-7944Article

Relationships in a simple harmonic mean two-sex fertility modelSCHOEN, R.Journal of mathematical biology (Print). 1983, Vol 18, Num 3, pp 201-211, issn 0303-6812Article

K raschetu napryazhenij, voznikayushchikh pri formirovanii platformennykh brakhiantiklinalejPECHERKIN, A. I; KATAEV, V. N.Inženernaja geologija. 1983, Num 5, pp 75-83Article

Modelling of biofilm reactors = Modélisation des réacteurs à biofilmsRODRIGUES, A; GRASMICK, A; ELMALEH, S et al.Chemical engineering journal. 1983, Vol 27, Num 2, pp B39-B48, issn 0300-9467Article

Why Your Friends Have More Friends than you DoFELD, S. L.American Journal of Sociology. 1991, Vol 96, Num 6, pp 1464-1477Article

New BET type multilayer sorption isotherms. Part 2 : modelling water sorption in foods = Nouveaux isothermes de sorption multicouches du type BET. 2ème partie : modélisation de la sorption de l'eau dans les produits alimentairesAGUERRE, R. J; SUAREZ, C; VIOLLAZ, P. E et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 4, pp 192-195, issn 0023-6438Article

Prediction of thermal conductivity of fruit juices by a thermal resistance model = Prévision, par un modèle de thermorésistance, de la conductivité thermique des jus de fruitBHUMBLA, V. K; SINGH, A. K; SINGH, Y et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1007-1012, issn 0022-1147Article

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