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High performance liquid chromatography analysis of amino acids at the picomole level = Analyse, par chromatographie liquide haute performance des acides aminés à des taux de la picomoleLOOKHART, G. L; JONES, B. L.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 2, pp 97-102, issn 0009-0352Conference Paper

PROTEIN HYDROLYSATES AS MOISTURIZERS.JOHNSEN VL; CHIOSTRI RF.1978; COSMET. AND TOILETRIES; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 93; NO 3; PP. 83-84; BIBL. 7 REF.Article

L'industrie alimentaire halieutique. Deuxième volume. Des techniques ancestrales à leurs réalisations contemporaines. Salage, séchage, fumage, marinage, hydrolysatsSAINCLIVIER, M.1985, 411 p.Book

Control of the proteolytic reaction and of the level of bitterness in protein hydrolysis processes = Maîtrise de la réaction protéolytique et du taux d'amertume au cours des procédés d'hydrolyse des protéinesADLER-NISSEN, J.Journal of chemical technology and biotechnology. B: biotechnology. 1984, Vol 34, Num 3, pp 215-222Article

Sur l'emploi d'une préparation enzymatique dénommée «Protéase V 200» pour l'obtention d'hydrolysats de protéines utilisés comme arômes ou saveursJACQUET, J; RAOUL, Y.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1987, Vol 171, Num 3, pp 395-396, issn 0001-4079Article

Protein hydrolysates from soy grits and dehydrated alfalfa flour = Hydrolysats protéiques de gruaux de soja et de farine de luzerne déshydratéeDZANIC, H; MUJIC, I; SUDARSKI-HACK, V et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 4, pp 683-685, issn 0021-8561Article

THE IDENTIFICATION OF ANTHRANILIC ACID IN PROTEOLYTIC DIGESTS OF CATARACTOUS LENS PROTEINS.TRUSCOTT RJW; FAULL K; AUGUSTEYN RC et al.1977; OPHTHALM. RES.; SWITZ.; DA. 1977; VOL. 9; NO 4; PP. 263-268; BIBL. 8 REF.Article

3-chlorosteroids in protein hydrolyzates : determination by reversed-phase HPLCWEBER, N; BENNING, H.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1991, Vol 192, Num 2, pp 120-123, issn 0044-3026Article

Analysis of a tryptic digest of pig hemoglobin using ESI-FAIMS-MSGUEVREMONT, Roger; BAMETT, David A; PURVES, Randy W et al.Analytical chemistry (Washington, DC). 2000, Vol 72, Num 19, pp 4577-4584, issn 0003-2700Article

Critères analytiques d'évaluation des protéolysats pour nutrition entérale = Nutritional qualities of protein hydrolysate: analytical evaluationCHEVANCE, M; POSTAIRE, E; PRADEAU, D et al.Journal de pharmacie clinique (Paris). 1990, Vol 9, Num 3, pp 167-171, issn 0291-1981, 5 p.Article

Procedure for the isolation of a large peptic fragment of human serum albuminBOS, O. J. M; FISCHER, M. J. E; WILTING, J et al.Journal of chromatography. 1988, Vol 424, Num 1, pp 13-21, issn 0021-9673Article

Nutritional value of acid stabilised silage and liquefied fish protein = Valeur nutritive des ensilages stabilisés par les acides et des protéines de poisson hydrolyséesSTONE, F. E; HARDY, R. W.Journal of the science of food and agriculture. 1986, Vol 37, Num 8, pp 797-803, issn 0022-5142Article

Relative merits of pre- and post-column derivatisation in amino acid analysis by HPLCMONTANARELIA, L.Chimica oggi. 1987, Num 3, pp 27-32, issn 0392-839XArticle

Quantitative gas-liquid chromatography of amino acids in enzymic hydrolysates of food proteins = Dosage par chromatographie gaz-liquide des acides aminés d'hydrolysats enzymatiques de protéines alimentairesIHEKORONYE, A. I.Journal of the science of food and agriculture. 1985, Vol 36, Num 10, pp 1004-1012, issn 0022-5142Article

Aptitude au moussage des produits d'hydrolyse de la kératine. V. Aptitude au moussage des composés de haut poids moléculaire obtenus par fractionnement par ultrafiltration sur membrane d'un hydrolysat de kératine et effet de l'addition de sels métalliquesHOSHINO, M.Yukagaku. 1989, Vol 38, Num 7, pp 558-564, issn 0513-398XArticle

Sur le projet d'arrêté relatif aux hydrolysats de protéines employés dans la fabrication des aliments destinés à une alimentation particulière = Regulatory project on protein hydrolysates for dietetic food manufactureRAOUL, Y.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1987, Vol 171, Num 9, issn 0001-4079, 1147Article

Ion-exchange separation of amino acids with postcolumn orthophthaladehyde detection = Séparation par échange d'ions des acides aminés avec détection en sortie de colonne à l'aide d'orthophthaldéhydeASHWORTH, R. B.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 2, pp 248-252, issn 0004-5756Conference Paper

Enantiomeric analysis of mixture of the common protein amino acids as their Dns derivatives: single-analysis reversed-phase high-performance liquid chromatographic procedure using a chiral mobile phase additiveWEINSTEIN, S; WEINER, S.Journal of chromatography. 1984, Vol 303, Num 1, pp 244-250, issn 0021-9673Article

THE DEGRADATION OF CARTILAGE PROTEOGLYCANS BY TISSUE PROTEINASES. PROTEOGLYCAN HETEROGENEITY AND THE PATHWAY OF PROTEOLYTIC DEGRADATION.ROUGHLEY PJ.1977; BIOCHEM. J.; G.B.; DA. 1977; VOL. 167; NO 3; PP. 639-646; BIBL. 23 REF.Article

TRAITEMENT DES ULCERES DE CORNEE PAR LES LENTILLES HYDROPHILES PRETREMPEES DANS DES HYDROLYSATS PROTEOLYTIQUES DE STROMA CORNEEN.ROGER J; MENASCHE M.1977; ARCH. OPHTALMOL.; FR.; DA. 1977; VOL. 37; NO 5; PP. 375-382; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P.Article

EXCESS ALPHA CHAINS ARE LOST FROM BETA -THALASSEMIC RETICULOCYTES BY PROTEOLYSISTESTA U; HINARD N; BEUZARD Y et al.1981; J. LAB. CLIN. MED.; ISSN 0022-2143; USA; DA. 1981; VOL. 98; NO 3; PP. 352-363; BIBL. 44 REF.Article

THE DEGRADATION OF CARTILAGE PROTEOGLYCANS BY TISSUE PROTEINASES. PROTEOGLYCAN STRUCTURE AND ITS SUSCEPTIBILITY TO PROTEOLYSIS.ROUGHLEY PJ; BARRETT AJ.1977; BIOCHEM. J.; G.B.; DA. 1977; VOL. 167; NO 3; PP. 629-637; BIBL. 1 P.Article

Identification of casein peptides interacting with polysulfone ultrafiltration membranesGOURLEY, L; GAUTHIER, S. F; POULIOT, Y et al.Le Lait (Print). 1998, Vol 78, Num 6, pp 633-646, issn 0023-7302Article

Primary structure of an allergenic peptide occurring in the chymotryptic hydrolysate of glutenWATANABE, M; TANABE, S; SUZUKI, T et al.Bioscience, biotechnology, and biochemistry. 1995, Vol 59, Num 8, pp 1596-1597, issn 0916-8451Article

Solubility and emulsifying properties of caseins and whey proteins modified enzymatically by trypsin = Solubilité et pouvoir émulsifiant des caséines et des protéines du lactosérum modifiées par voie enzymatique à l'aide de la trypsineCHOBERT, J. M; BERTRAND-HARB, C; NICOLAS, M. G et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 5, pp 883-892, issn 0021-8561Article

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