kw.\*:("Restauration rapide")
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Selection :
Fast, Forkless FoodKUHN, Mary Ellen.Food technology (Chicago). 2008, Vol 62, Num 9, issn 0015-6639, 28-33 [5 p.]Article
Fumet et fumée : une enquête du comité national contre le tabagisme dans deux établissements de restaurationLEJARD, J.P.TABAC ET SANTE. 1982, Num 45, pp 10-11Article
Increased sensitivity to food cues in the fasted state and decreased inhibitory control in the satiated state in the overweightMARTENS, Mieke Ji; BORN, Juriaan M; LEMMENS, Sofie Gt et al.The American journal of clinical nutrition. 2013, Vol 97, Num 3, pp 471-479, issn 0002-9165, 9 p.Article
Saveurs pour tous = Flavours for everyoneROZIN, E; DI NATALE, I.Autrement. Série mutations (1989). 1995, Num 154, pp 148-155, issn 1164-737XArticle
Nutritional Quality at Eight U.S. Fast-Food Chains: 14-Year TrendsHEARST, Mary O; HARNACK, Lisa J; BAUER, Katherine W et al.American journal of preventive medicine (Print). 2013, Vol 44, Num 6, pp 589-594, issn 0749-3797, 6 p.Article
Evaluating value added features of foodservice franchise ownership: An assessment of two franchise types within the fast-food segment = Evaluer les valeurs ajoutées des franchises: une évaluation de deux types de franchises dans la branche des fast-foodsBRIZEK, Michael G.International journal of hospitality & tourism administration. 2004, Vol 5, Num 2, pp 1-24, issn 1525-6480, 24 p.Article
Making Fast Food : from the Frying Pan into the FryerREITER, E; SLYE, R.1991, pp X-211, isbn 0-7735-0947-X, p, isbn 0-7735-0947-XBook
Fast food et exotisme : Révolution dans les cuisines = Fast food and exoticism : Revolution inside kitchensDUBINSKY-TITZ, M.Revue des sciences sociales (Strasbourg). 2000, Num 27, pp 81-85, issn 1623-6572, 168 [8 p.]Article
Why Eat at Fast-Food Restaurants : Reported Reasons among Frequent ConsumersRYDELL, Sarah A; HARNACK, Lisa J; OAKES, J. Michael et al.Journal of the American Dietetic Association. 2008, Vol 108, Num 12, pp 2066-2070, issn 0002-8223, 5 p.Article
Nutrient quality of fast food kids mealsO'DONNELL, Sharon I; HOERR, Sharon L; MENDOZA, Jason A et al.The American journal of clinical nutrition. 2008, Vol 88, Num 5, pp 1388-1395, issn 0002-9165, 8 p.Article
A preliminary evaluation of the effect of glove use by food handlers in fast food restaurantsLYNCH, Robert A; PHILLIPS, Margaret L; ELLEDGE, Brenda L et al.Journal of food protection. 2005, Vol 68, Num 1, pp 187-190, issn 0362-028X, 4 p.Article
Evaluer l'intégration des nouveaux salariés : un instrument validé auprès de personnes travaillant en contact avec la clientèleLACAZE, D.2004, 24 p.Book
Hourly employee retention factors in the quick service restaurant industry = Facteurs de rétention des employés à l'heure dans l'industrie de la restauration rapideDIPIETRO, Robin B; MILMAN, Ady.International journal of hospitality & tourism administration. 2004, Vol 5, Num 4, pp 31-51, issn 1525-6480, 21 p.Article
De geografie van een tweetal innovaties in de Belgische restaurantsector = La géographie de deux exemples typiques d'innovation dans l'industrie de la restauration en BelgiqueVLASSENBROECK, W.Bulletin de la Société belge d'études géographiques. 1997, Vol 66, Num 2, pp 237-244, issn 0037-8925Article
A multiobjective retail service location model for fastfood restaurantsMOKEY MIN.Omega (Oxford). 1987, Vol 15, Num 5, pp 429-441, issn 0305-0483Article
Sociodemographic Differences in Fast Food Price SensitivityMEYER, Katie A; GUILKEY, David K; SHU WEN NG et al.JAMA internal medicine (Print). 2014, Vol 174, Num 3, pp 434-442, issn 2168-6106, 9 p.Article
Des jeunes corvéables : L'organisation du travail et la gestion du personnel dans un fast-food = Youth on KP. Organization of work and personnel management in a fast-food restaurantBROCHIER, Christophe.Actes de la recherche en sciences sociales. 2001, Num 138, pp 73-83, issn 0335-5322, 86, 88, 90, 92 [15 p.]Article
Comparaison des pratiques de socialisation dans deux sociétés de service = Comparing the socialization practices within two services firmsLACAZE, Delphine.Humanisme et entreprise (Paris). 2001, Num 246, pp 1-27, issn 0018-7372Article
Étudiants en fast-food : les usages sociaux d'un « petit boulot » = Students in fast food service : the social uses of an odd jobPINTO, V; CARTRON, D; BURNOD, G et al.Travail et emploi (Paris). 2000, Num 83, pp 137-156, issn 0224-4365Article
De betovering van Ritzer = The enchantment of Ritzer = L'enchantement de RitzerDAGEVOS, J. C.Sociologische gids. 2000, Vol 47, Num 5, pp 401-409, issn 0038-0334, 412 [10 p.]Article
Total quality management in the quick service restaurant industryPLICHTA, J. C.Food technology (Chicago). 1994, Vol 48, Num 9, pp 152-153, issn 0015-6639, 162 [3 p.]Conference Paper
Jeunes professions, professions de jeunes? : hôtesse de l'air, moniteur auto-école, G. O. du club Med', employés des Mac DoMARSOUIN-LAINE, A; NICOLAS, A; BOSCOLO, V et al.1991, 201 p.Book
Going Green in Quick-Service Restaurants: Customer Perceptions and IntentionsDIPIETRO, Robin B; GREGORY, Susan; JACKSON, Amy et al.International journal of hospitality & tourism administration. 2013, Vol 14, Num 1-2, pp 139-156, issn 1525-6480, 18 p.Article
Osobennosti razvitiâ torgovyh setevyh struktur v krupnejših gorodah RossiiZOTOVA, M.V.Izvestiâ Akademii nauk SSSR. Seria geografičeskaâ. 2006, Num 6, pp 71-80, issn 0373-2444, 10 p.Article
Adolescentes e primeiro emprego : Da produção da experiência à esttruturação subjetiva = Adolescents and their first job : from production of experience to subjective structuring = Les adolescents et leur premier emploi : De la production de l'expérience à la structuration subjectiveTEIXEIRA, Marlene; CHAMORRO, Deise Marques.Alfa (Araraquara). 2005, Vol 49, Num 2, pp 89-108, issn 0002-5216, 20 p.Article