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Evaluation of TBA methods for determination of lipid oxidation in red meat from four species = Evaluation des méthodes à l'acide thiobarbiturique pour la détermination de l'oxydation des lipides dans les viandes rouges de quatre espèces animalesWILLIAMS, J. C; FIELD, R. A; MILLER, G. J et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1776-1782, issn 0022-1147Article

Lipoamiddehydrogenase, Ciratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. III. Aktivität und subzelluläre Verteilung in heller und dunkler Muskulatur von Rind, Schwein und Geflügel = Lipoamide déshydrogénase, citrate synthase et β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase du muscle squelettique. III. Activité et répartition subcellulaire dans les muscles clairs ou sombres de boeuf, porc et volaille = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. III. Activity and subcellular distribution in light and dark bovine, porcine, and poultry musclesHAMM, R; GOTTESMANN, P.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 5, pp 376-381, issn 0044-3026Article

Use of species-specific antisera to adrenal heat-stable antigens for the identification of raw and cooked meats by agar gel diffusion and counter immunoelectrophoretic techniques = Utilisation d'antiséra spécifiques contre des antigènes thermostables des surrénales pour l'identification des viandes crues ou cuites par des techniques de diffusion en gel de gélose ou à compteur immunoélectrophorétiqueSHERIKAR, A. T; KHOT, J. B; JAYARAO, B. M et al.Journal of the science of food and agriculture. 1988, Vol 44, Num 1, pp 63-73, issn 0022-5142Article

Studies on differenciation of cattle meat from the meat of other species of animals. II. Comparative efficacy of different serological methods = Etude de la différenciation de la viande de bovins, d'autres espèces animales. II. Efficacité comparée de différentes méthodes sérologiquesBANSAL, A; MANDOKHOT, U. V.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 4, pp 232-235, issn 0022-1155Article

A research note. Internal end temperature and survival of bacteria on meats with and without a polyvinylidene chloride wrap during microwave cooking = Note de recherche. Température interne finale et résistance des bactéries dans les viandes enrobées ou non d'un film de chlorure de polyvinylidène, au cours de la cuisson aux microondesSAWYER, C. A; BIGLARI, S. D; THOMPSON, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 972-974, issn 0022-1147Article

Binding capacity of beef and turkey muscle tissues in processed meats = Capacité de liaison des tissus de muscles de boeuf et de dinde dans les viandes hachéesMAWSON, R. F; SCHMIDT, G. R.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1705-1714, issn 0022-1147Article

Effect of postmortem storage on degradation of the myofibrillar protein titin in bovine Longissimus muscle = Effet du stockage postmortem, sur la dégradation d'une protéine myofibrillaire, la titine, dans le muscle Longissimus de boeufLUSBY, M. L; RIDPATH, J. F; PARRISH, F. C. JR et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1787-1795, issn 0022-1147Article

Size exclusion/HPLC of heated water soluble bovine and porcine muscle proteins = Analyse par CLHP à exclusion moléculaire des protéines hydrosolubles de muscles de boeuf et de porc traités thermiquementDAVIS, C. E; ANDERSON, J. B.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 598-602, issn 0022-1147Article

A numerical taxonomic study of lactic acid bacteria from vacuum-packed beef, pork, lamb and bacon = Etude taxonomique numérique des bactéries lactiques de viande de boeuf, de porc et d'agneau et de lard emballés sous videSHAW, B. G; HARDING, C. D.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 56, Num 1, pp 25-40, issn 0021-8847Article

A study of the relative incidence of different Pseudomonas groups on meat using a computer-assisted identification technique employing only carbon source tests = Etude, par une technique d'identification assistée par ordinateur et en employant des tests utilisant uniquement des sources de carbone, de la présence relative de divers groupes de Pseudomonas sur la viandeSHAW, B. G; LATTY, J. B.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 57, Num 1, pp 59-67, issn 0021-8847Article

Lipoamiddehydrogenase, Citratsynthase und β-Hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase des Skelettmuskels. XI. Einfluss der Gefrierlagerung der Muskulatur von Schaf, Wild und Geflügel auf Aktivität und subcelluläre Verteilung = La lipoamide déshydrogénase, la citrate synthétase et la β-hydroxyacyl-CoA-déshydrogénase des muscles squelettiques. XI. Influence du stockage frigorifique de muscles de mouton, gibier et volaille sur l'activité et la distribution cellulaire = Lipoamide dehydrogenase, citrate synthase, and β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase of skeletal muscle. XI. Influence of frozen storage of muscle tissue from sheep, game, and poultry on activity and subcellular distributionGOTTESMANN, P; HAMM, R.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 5, pp 404-407, issn 0044-3026Article

Studies on differentiation of beef from meat of other species of animals. I. Comparative specificity and sensitivity of serum raised in buffalo calves against cattle antigens = Etude de la différenciation de la viande de boeuf de celle d'autres espèces animales. I. Comparaison de la spécificité et de la sensibilité de sérums de buffles vis-à-vis des antigènes de veauxBANSAL, A. K; MANDOKHOT, U. V.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 3, pp 146-151, issn 0022-1155Article

Der Nachweis nativer und hitzedenaturierter Muskelproteine von Rind und Känguruh mit Hilfe muriner monoklonaler Antikörper = Détection de protéines musculaires de bovin ou de kangourou, natives ou dénaturées par la chaleur, par utilisation d'anticorps monoclonaux = Detection of native and heat denaturated muscle proteins from cattle and kangaroo by murine monoclonal antibodiesGOERLICH, R; GREUEL, E.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1986, Vol 37, Num 4, pp 87-90, issn 0003-925XArticle

Stability of lysosomes in beef and pork muscle post mortem = Stabilité des lysosomes dans les muscles de boeuf et de porc, post mortemKAS, J; VANA, V; KOPECNY, J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1983, Vol 177, Num 6, pp 461-467, issn 0044-3026Article

Selected macro and micro minerals in ground beef and Longissimus muscle = Les macro- et micro-éléments dans la viande hachée et dans le muscle LongissimusMARCHELLO, M. J; MILNE, D. B; SLANGER, W. D et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 105-106, issn 0022-1147Article

Ottimizzazione di una metodica PCR-REA per differenziare carni ottenute da diverse specie animali = A PCR-REA for the identification of various animal meatsCOCOLIN, L; MAIFRENI, M; MANZANO, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1999, Vol 38, Num 382, pp 657-661, issn 0019-901XArticle

La calidad de carnes frescas picadas de bovino, ovino, porcino y similares = Quality of fresh ground meat from beef, sheep, pork and similarsHERRER SILVESTRE, M.Alimentaria. 1995, Num 265, pp 83-85, issn 0300-5755Article

Composition of minced meat. B: Survey of commercial ground meatSKRÖKKI, A; HORMI, O.Meat science. 1994, Vol 38, Num 3, pp 503-509, issn 0309-1740Article

A quantitative comparison of the yields of radiolysis products in various meats and their relationship to precursors = Comparaison quantitative des rendements en produits de radiolyse de différentes viandes et corrélations avec les composés précurseursMERRITT, C. JR; VAJDI, M; ANGELINI, P et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1985, Vol 62, Num 4, pp 708-713, issn 0003-021XArticle

HPLC determination of riboflavin, niacin, and thiamin in beef, pork, and lamb after alternate heat-processing methods = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, de riboflavine, niacine, thiamine dans la viande de porc, de boeuf ou d'agneau traitée thermiquement selon d'autres méthodesDAWSON, K. R; UNKLESBAY, N. F; HEDRICK, H. B et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 6, pp 1176-1179, issn 0021-8561Article

Liquid chromatographic quantitation of chicken and turkey in unheated chicken-turkey mixtures = Quantification, par chromatographie liquide, de la proportion de viandes de poulet et de dinde dans des mélanges non chauffés de ces deux viandesASHOOR, S. H; OSMAN, M. A.Journal - Association of official analytical chemists. 1988, Vol 71, Num 2, pp 403-405, issn 0004-5756Article

Der Einfluss exogener Faktoren auf die Wildbretqualität von Dam-, Reh- und Schwarzwild = The influence of the exogenous factors on the meat quality of fallow deer, roe deer and wild boarsBRODOWSKI, G; BEUTLING, D.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1998, Vol 78, Num 12, pp 1298-1300, issn 0015-363XArticle

Patologia epatica degli animali da macello = Incidence of hepatic lesions at meat inspectionGIACCONE, V; JULINI, M; GILLI, M et al.Industrie alimentari (Pinerolo). 1994, Vol 33, Num 332, pp 1245-1252, issn 0019-901XArticle

Viandes de volaille, lapin, gibier d'élevage. Bilans et perspectives1985, 288 p.Book

The relationship of bacterial numbers and types to diamine concentration in fresh and aerobically stored beef, pork and lamb = Corrélations entre le nombre et le type de bactéries et la concentration en diamine des viandes de boeuf, de porc et d'agneau, fraîches ou stockées en aérobioseEDWARDS, R. A; DAINTY, R. H; HIBBARD, C. M et al.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 777-788, issn 0022-1163Article

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