Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Viande poulet")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1392

  • Page / 56
Export

Selection :

  • and

A research note. Identification of 3,5-diisobutyl-1,2,4-trithiolane and 2-isobutyl-3,5-diisopropylpyridine in fried chicken flavor = Note de recherche. Identification du di-3,5-isobutyl-tri-1,2,4-thiolane et de l'iso-2-butyl-di-3,5-isopropylpyridine dans les composés de la flaveur de la viande de poulet friteHARTMAN, G. J; CARLIN, J. T; HWANG, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1398-1400, issn 0022-1147Article

Physical characteristics of Pectoralis superficialis from broiler carcasses chilled in either water or sodium chloride solutions under commercial conditions = Caractéristiques physiques du muscle Pectoralis superficialis provenant de carcasses de poulets réfrigérées dans l'eau ou dans des solutions de chlorure de sodium, dans des conditions industriellesDUKES, M. G; JANKY, D. M.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 849-858, issn 0022-1147Article

Nontransmission of deoxynivalenol (vomitoxin) to eggs and meat in chickens fed deoxynivalenol-contaminated diets = Nontransmission du désoxynivalénol (vomitoxine), dans les oeufs et la viande de poules nourries par des rations contaminées par le désoxynivalénolEL-BANNA, A. A; HAMILTON, R. M. G; SCOOT, P. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1381-1384, issn 0021-8561Article

Observations on the effect of age and sex on the nitrogen factor of chicken carcass parts including the edible offals = Observations sur les effets de l'âge et du sexe sur l'indice d'azote des différentes parties de carcasses de poulet, y compris les abats comestiblesTHOMAS, N. L; GREY, T. C; JONES, J. M et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 1, pp 11-15, issn 0022-1163Article

Distribution and effects of aflatoxin in chicken tissues after feeding radiolabeled (14C) aflatoxin B1 = Distribution et effets de l'aflatoxine dans les tissus de poulet, alimentés avec des rations contenant de l'aflatoxine B1 marquée radioactivement au C14OBIOHA, W. I; STAHR, H. M; KRAFT, A. A et al.Journal of food protection. 1986, Vol 49, Num 10, pp 799-805, issn 0362-028XArticle

Isolation and identification of volatile compounds from fried chicken = Isolement et identification des composés volatils de la viande frite de pouletTANG, J; JIN, Q. Z; SHEN, G. H et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1287-1292, issn 0021-8561Article

Furazolidone residues in chicken and swine tissues after feeding trials = Résidus de furazolidone dans les tissus de poulet et de porc après essais nutritionnelsWINTERLIN, W; MOURER, C; HALL, G et al.Journal of environmental science and health. Part B. Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes. 1984, Vol 19, Num 2, pp 209-224, issn 0360-1234Article

Viande de poulet : comment identifier le niveau de qualité adapté aux nouvelles demandes des transformateurs ?BOUTTEN, Bruno; BOUTTEN, Pierre; BERRI, Cécile et al.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 6, issn 1162-0676, 2, 9-15 [8 p.]Article

A research note. Internal end temperature and survival of bacteria on meats with and without a polyvinylidene chloride wrap during microwave cooking = Note de recherche. Température interne finale et résistance des bactéries dans les viandes enrobées ou non d'un film de chlorure de polyvinylidène, au cours de la cuisson aux microondesSAWYER, C. A; BIGLARI, S. D; THOMPSON, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 972-974, issn 0022-1147Article

Quantitative determination of lead and cadmium in foods by programmed dry ashing and atomic-absorption spectrophotometry with electrothermal atomisation = Dosage du plomb et du cadmium dans les produits alimentaires par minéralisation à température programmée et par spectrophotométrie d'absorption atomique à atomisation électrothermiqueMUYS, T.Analyst (London. 1877. Print). 1984, Vol 109, Num 2, pp 119-121, issn 0003-2654Article

A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish protein = Etude des effets du stockage frigorifique sur certaines propriétés fonctionnelles des protéines de viande et de poissonJIMENEZ COLMENERO, F; BORDERIAS, A. J.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 731-737, issn 0022-1163Article

Vision numérique : un outil pour évaluer la qualité de la viande de poulet en ligneBOUTTENT, Bruno; DROUET, Laurent; JEHL, Nathalie et al.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 5, pp 5-14, issn 1162-0676, 10 p.Article

Liquid chromatographic determination of zoalene and its metabolites in chicken tissues with electrochemical detection = Dosage, par chromatographie liquide à détection électrochimique, du zoalène et de ses métabolites dans les tissus de pouletPARKS, O. W; DOERR, R. C.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 1, pp 70-71, issn 0004-5756Article

Untersuchungen über Bleigehalte in Geweben, Organen und Eiern von Legehennen in der Umgebund eines Emittenten von Organobleiverbindungen = Recherches concernant les teneurs en plomb des tissus, organes et oeufs de poules pondeuses élevées dans les environs d'une source de pollution par des composés organiques du plomb = Investigations about lead contents in tissues, organs, and eggs of laying hens in the area of an emitter of organic lead compoundsDIEHL, K. H; ROSOPULO, A; KREUZER, W et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1985, Vol 36, Num 5, pp 113-116, issn 0003-925XArticle

Transfer of sludge-borne cadmium through plants to chickens = Transfert, par les végétaux, chez les poulets du cadmium contenu dans les effluentsHINESLY, T. D; HANSEN, L. G; BRAY, D. J et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 2, pp 173-180, issn 0021-8561Article

Interrelationships of protein, fat and moisture content of broiler meat = Corrélations entre les teneurs en protéines, en graisse et en eau de la viande de pouletANG, C. Y. W; YOUNG, L. L; WILSON, R et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 359-362, issn 0022-1147Article

Iron availability from soy, meat and soy/meat samples in anemic rats with and without prevention of coprophagy = Disponibilité du fer des échantillons de viande, de soja et de mélanges soja/viande, chez les rats anémiques traités ou non contre la coprophagieRANGER, C. R; NEALE, R. J.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 585-589, issn 0022-1147Article

Composition of broiler meat as influenced by cooking methods and coating = Influence de la méthode de cuisson et d'enrobage sur la composition de la viande de pouletPROCTOR, V. A; CUNNINGHAM, F. E.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1696-1699, issn 0022-1147Article

Effect of postmortem storage on degradation of the myofibrillar protein titin in bovine Longissimus muscle = Effet du stockage postmortem, sur la dégradation d'une protéine myofibrillaire, la titine, dans le muscle Longissimus de boeufLUSBY, M. L; RIDPATH, J. F; PARRISH, F. C. JR et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1787-1795, issn 0022-1147Article

Cooked chicken breast meat conditions related to simulated pink defectHOLOWNIA, K; CHINNAN, M. S; REYNOLDS, A. E et al.Journal of food science. 2004, Vol 69, Num 3, pp FCT194-FCT199, issn 0022-1147Article

Effect of antibiotic combination, dosing period, dose vehicle, and assay method on salinomycin residue levels and their ionophoricity in chicken tissues = Effet de la combinaison des antibiotiques, de la durée et de la voie d'administration, et de la méthode de dosage sur les taux de résidus de salinomycine et leur activité ionophore dans les tissus de pouletDIMENNA, G. P; LYON, F. S; THOMPSON, F. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 3, pp 668-676, issn 0021-8561Article

Collaborative study of a method for the determination of residues of halofuginone in chicken tissue = Etude interlaboratoires pour une méthode de dosage des résidus d'halofuginone dans les tissus de pouletAnalyst (London. 1877. Print). 1984, Vol 109, Num 2, pp 171-174, issn 0003-2654Article

Elimination of sample autoxidation by butylated hydroxytoluene additions before thiobarbituric acid assay for malonaldehyde in fat from chicken meat = Réduction, par addition de butylhydroxytoluène, de l'autoxydation des échantillons, avant le test à l'acide thiobarbiturique pour le dosage du malonaldéhyde dans la graisse des viandes de pouletsPIKUL, J; LESCZYNSKI, D. E; KUMMEROW, F. A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1338-1342, issn 0021-8561Article

Influence of polyphosphate treatments on the quality and shelf life of indigenous ready-to-cook broilers = Influence des traitements par les polyphosphates sur la qualité et la conservation des poulets à rôtir prêts à cuire de préparation localeKOUSHIK, B. G; KOTHANDARAMAN, P; SETHUMADAVAN, V et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 4, pp 160-162, issn 0022-1155Article

Evaluation of three modified TBA methods for measuring lipid oxidation in chicken meat = Evaluation de trois méthodes modifiées à l'acide thiobarbiturique pour mesurer l'oxydation des lipides dans la viande de pouletPIKUL, J; LESZCZYNSKI, D. E; KUMMEROW, F. A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 5, pp 1309-1313, issn 0021-8561Article

  • Page / 56