Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Vin rouge")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2012

  • Page / 81
Export

Selection :

  • and

The red wine reaction syndrome = Le syndrome de la réaction au vin rouge″MASYCZEK, R; OUGH, C. S.American journal of enology and viticulture. 1983, Vol 34, Num 4, pp 260-264, issn 0002-9254Article

Recherche sur les sels de xanthylium dans les vins vieux rouges bulgaresNATCHKOV, M; MIHAILOVA, K.Bulletin de la Société de pharmacie de Bordeaux. 1983, Vol 122, Num 1-2, pp 25-29, issn 0037-9093Article

IN SEARCH OF QUALITY FOR RED WINES = VERS LA RECHERCHE DE LA QUALITE DES VINS ROUGESSOMERS TC.1975; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUSTRAL.; DA. 1975; VOL. 27; NO 2; PP. 49-56; BIBL. 22 REF.Article

VERSUCHE ZUR ROTWEINBEREITUNG MIT DEM SYSTEM ROTO = ETUDES DE LA VINIFICATION EN ROUGE A L'AIDE DU SYSTEME ROTOWEGER B.1975; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 1975; VOL. 25; NO 5-6; PP. 347-356; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 4 REF.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA DETERMINATION DE L'ETAT DE CONDENSATION DES TANINS DES VINS ROUGESGLORIES Y; RIBEREAU GAYON P.1973; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1973; VOL. 7; NO 1; PP. 15-38; BIBL. 2 P.Serial Issue

Elevage en barrique des vins rouges méditerranéens : quelques points clés de maîtriseBLATEYRON, Lucite; DELTEIL, D; GRANES, D et al.Revue française d'oenologie. 2004, Num 205, pp 20-24, issn 0395-899X, 5 p.Article

Intérêt de l'élevage des vins rouges en fût de chêne. Application au nielluccio et au SciaccarelloRETALI, E.Revue française d'oenologie. 2003, Num 203, pp 22-26, issn 0395-899X, 5 p.Article

Red wine asthma: a controlled challenge studyDAHL, R; HENRIKSEN, J. M; HARVING, H et al.Journal of allergy and clinical immunology. 1986, Vol 78, Num 6, pp 1126-1129, issn 0091-6749Article

Persicher Wein : ein vergessenes Kapitel Weingeschichte = Persian wine: a forgotten wine's story chapterCAESAR, W.Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 1995, Vol 91, Num 2, pp 44-49, issn 0012-0413Article

Characterization of the condensation product of malvidin 3,5-diglucoside and catechin = Caractérisation du produit de condensation de malvidine 3,5-diglucoside et de catéchineBISHOP, P. D; NAGEL, C. W.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 5, pp 1022-1026, issn 0021-8561Article

Red wine quality and style : diversities of composition and adverse influences from free SO2 = Qualité et nuance des vins rouges : diversité de composition et influence néfaste du SO2 libreSOMERS, T. C; EVANS, M. E; CELLIER, K. M et al.Vitis. 1983, Vol 22, Num 4, pp 348-356, issn 0042-7500Article

Astringency response of red wines: Potential role of molecular assemblySCOLLARY, Geoffrey R; PASTI, Gyorgy; KALLAY, Miklós et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2012, Vol 27, Num 1, pp 25-36, issn 0924-2244, 12 p.Article

A research note. Partial concentration of red wine by reverse osmosis = Note de recherche. Concentration partielle du vin rouge par osmose inverseBUI, K; DICK, R; MOULIN, G et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 647-648, issn 0022-1147Article

Investigation of the use of thermometric titrimetry for the determination of acidic substances in wine = Recherches concernant l'utilisation de la titrimétrie thermométrique pour le dosage des substances acides du vinGODINHO, O. E. S; COELHO, J. A; CHAGAS, A. P et al.Talanta (Oxford). 1984, Vol 31, Num 3, pp 218-220, issn 0039-9140Article

Blending of grape musts for production of red wines = Mélange de moûts de raisin pour la production de vins rougesSURESH, E. R; ETHIRAJ, S; ONKARAYYA, H et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 6, pp 313-315, issn 0022-1155Article

Intégration des notions de charge macromoléculaire et de structure colloïdale dans la conduite de l'élevage des vins rouges : incidence sur l'aptitude à l'oxydation et les caractères gustatifs des tanins. 1ère Partie-Observations préliminaires, définition et évaluation de l'état colloïdal des vins rougesVIVAS, N; VIVAS DE GAULEJAC, Nathalie; NONIER, Marie-Francoise et al.Revue française d'oenologie. 2003, Num 203, pp 16-20, issn 0395-899X, 5 p.Article

Phenolic compounds in red wine digested in vitro in the presence of iron and other dietary factorsARGYRI, Konstantina; PROESTOS, Charalampos; KOMAITIS, Michael et al.International journal of food sciences and nutrition. 2005, Vol 56, Num 3, pp 213-222, issn 0963-7486, 10 p.Article

PARAMETERS OF RED WINE QUALITYTIMBERLAKE CF.1981; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1981; VOL. 33; NO 3; PP. 139-144; 4 P.; BIBL. 13 REF.Article

VYROBA CERVENYCH VIN V AUTOMATICKEM KVASNEM TANKU = FABRICATION DE VIN ROUGE DANS DES TANKS A FERMENTATION AUTOMATIQUESVEJCAR V; KYSELAKOVA M; FORMAN Z et al.1978; KVASNY PRUMYSL; CSK; DA. 1978; VOL. 24; NO 11; PP. 259-260; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 5 REF.Article

IN WELCHEM MASSE KOENNEN WEISSWEINTRAUBEN ZUR ROTWEINBEREITUNG HERANGEZOGEN WERDEN = DANS QUELLE MESURE LES RAISINS POUR VINS BLANCS PEUVENT-ILS ETRE UTILISES POUR LA PRODUCTION DE VIN ROUGE.HAUSHOFER H; MEIER W; BAYER E et al.1972; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OSTERR.; DA. 1972; VOL. 22; NO 6; PP. 403-413; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 8 REF.Serial Issue

RECHERCHES SUR LA STRUCTURE ET LES PROPRIETES DES COMPOSES PHENOLIQUES POLYMERISES DES VINS ROUGES. III. FRACTIONNEMENT DES COMPOSES PHENOLIQUES AVEC LA POLYVINYLPYRROLIDONE (P.V.P.)GLORIES Y.1976; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1976; VOL. 10; NO 1; PP. 51-71; BIBL. 1P.1/2Article

INFLUENCE DES DIFFERENTS TRAITEMENTS TECHNOLOGIQUES SUR LA STABILITE ET LE COMPLEXE DES PHENOLS DES VINS ROUGES DE TABLEBOYARSKIJ VM.1975; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 8; PP. 6-11Article

INFLUENCE OF CARBONIC MACERATION ON ACID REDUCTION AND QUALITY OF A PENNSYLVANIA DRY RED TABLE WINE = INFLUENCE DE LA MACERATION CARBONIQUE SUR LA DIMINUTION DE L'ACIDITE ET SUR LA QUALITE D'UN VIN ROUGE SEC DE TABLE DE PENNSYLVANIEBEELMAN RB; MCARDLE FJ.1974; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 25; NO 4; PP. 219-221; BIBL. 9 REF.Article

MEILLEURS CEPAGES DE CUVE FOURNISSANT LES VINS ROUGES DE QUALITE EN UKRAINEPILIPENKO NN.1974; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 8; PP. 34-38Article

UTILIZZAZIONE DEL FREDDO NELLA FERMENTAZIONE DEI MOSTI E SUOI EFFETTI SULLA COMPOSIZIONE E STABILITA DEI VINI = UTILISATION DU FROID DANS LA FERMENTATION DES MOUTS ET SES EFFETS SUR LA COMPOSITION ET LA STABILITE DES VINSSTELLA C.1973; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1973; VOL. 11; NO 1; PP. 20-28; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P.Serial Issue

  • Page / 81