Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=13741637

Determination of folic acid by ion-pair RP-HPLC in vitamin-fortified fruit juices after solid-phase extraction

Other title
Dosage de l'acide folique par HPLC en phase inverse par paire d'ions dans des jus de fruits enrichis en vitamines après extraction en phase solide (fr)
Author
BREITHAUPT, Dietmar E1
[1] Institut für Lebensmittelchemie, Universität Hohenheim, Garbenstr. 28, 70593 Stuttgart, Germany
Source

Food chemistry. 2001, Vol 74, Num 4, pp 521-525 ; Table ; ref : 9 ref

CODEN
FOCHDJ
ISSN
0308-8146
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Elsevier, Oxford
Publication country
United Kingdom
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Acide folique Analyse quantitative Chromatographie HPLC Chromatographie phase liquide Contrôle qualité Extraction SPE Jus fruit Méthode analyse Produit alimentaire enrichi Produit à base de fruit Vitamine
Keyword (en)
Folic acid Quantitative analysis HPLC chromatography Liquid chromatography Quality control Solid phase extraction Fruit juice Analysis method Fortified product Fruit product Vitamin
Keyword (es)
Acido fólico Análisis cuantitativo Cromatografía HPLC Cromatografía fase líquida Control calidad Extracción SPE Jugo fruta Método análisis Producto alimenticio enriquecido Producto a base de fruta Vitamina
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
13741637

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web