Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=13775416

Stickiness of food powders and related physico-chemical properties of food components

Other title
Adhésivité de poudres alimentaires et propriétés physicochimiques reliées des composants alimentaires (fr)
Author
JAYA, S1 ; SUDHAGAR, M1 ; DAS, H1
[1] Department of Agricultural and Food Engineering Indian Institute of Technology, Kharagpur - 721302, India
Source

Journal of food science and technology (Mysore). 2002, Vol 39, Num 1, pp 1-7 ; Table ; ref : 25 ref

CODEN
JFSTAB
ISSN
0022-1155
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Association of Food Scientists and Technologists, Mysore
Publication country
India
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Adhérence Agglomération Article synthèse Cohésion Poudre Prise en masse Propriété hygroscopique Propriété physicochimique Température Teneur eau Transition vitreuse Viscosité
Keyword (en)
Adhesion Agglomeration Review Cohesion Powder Caking Hygroscopic property Physicochemical properties Temperature Water content Glass transition Viscosity
Keyword (es)
Adherencia Aglomeración Artículo síntesis Cohesión Polvo Fraguado en masa Propiedad higroscópica Propiedad fisicoquímica Temperatura Dosis agua Transición vítrea Viscosidad
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A03 Food engineering

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
13775416

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web