Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=1645959

Valeurs nutritive et alimentaire des fourrages selon les techniques de conservation : foin, ensilage, enrubannage

Other title
Nutritive and feeding value of conserved forages according to harvest and conservation methods : hay, silage, round bale wrapping (en)
Author
DEMARQUILLY, C1 ; DULPHY, J. P1 ; ANDRIEU, J. P1
[1] I.N.R.A., Unité Aliments - SRNH - Theix, 63122 St-Genès-Champanelle, France
Conference title
Récolter et conserver l'herbe aujourd'hui: foin, ensilage, enrubannage (1re partie)
Conference name
Journées d'information de l'A.F.P.F. Récolter et conserver l'herbe aujourd'hui (1998-04-01)
Author (monograph)
Association française pour la production fourragère, Versailles, France (Funder/Sponsor)
Source

Fourrages (Versailles). 1998, Num 155, pp 349-369 ; ref : 2 p.1/4

CODEN
FOACDS
ISSN
0429-2766
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology; Animal sciences, zootechny, veterinary medicine
Publisher
Association Française pour la Production Fourragère, Versailles
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Alimentation animale Après récolte Bovin laitier Conservation Digestibilité Ensilage Enveloppage Fermentation anaérobie Film étirable Foin Formique acide Fourrage Génisse Ingestion Matière organique Prise poids Production laitière Séchage par air Vache Valeur nutritive Enrubannage FENAISON PRISE ALIMENTAIRE (ANIMAUX) Puy de Dôme Animal ruminant Animal élevage Artiodactyla Boeuf Conservateur Elevage Mammalia Production animale Stockage Ungulata Vertebrata Auvergne Europe France
Keyword (en)
Animal feeding Postharvest Dairy cattle Conservation Digestibility Silage Wrapping Anaerobic fermentation Tractable film Hay Formic acid Fodder Heifer Ingestion Organic matter Weight gain Milk production Air drying Cow Nutritive value Bale wrapping HAYMAKING FEED INTAKE Puy-de-Dome Ruminant animal Farming animal Artiodactyla Ox Preservative Rearing Mammalia Animal production Storage Ungulata Vertebrata Auvergne Europe France
Keyword (es)
Alimentación animal Postcosecha Ganado de leche Conservación Digestibilidad Ensilaje Envolvimiento Fermentación anaerobia Película estirable Heno Fórmico ácido Forraje Novilla Ingestión Materia orgánica Ganancia peso Producción lechera Secado por aire Vaca Valor nutritivo HENIFICACION INGESTION DE PIENSOS Puy de Dome Animal rumiante Animal cría Artiodactyla Buey Conservador Cría Mammalia Producción animal Almacenamiento Ungulata Vertebrata Auvergne Europa Francia
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A32 Agronomy. Soil science and plant productions / 002A32C General agronomy. Plant production / 002A32C05 Vegetative propagation. Sowing and planting. Harvesting / 002A32C05C Harvesting. Postharvest. Storage

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B15 Feed and pet food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A36 Animal productions / 002A36C Terrestrial animal productions / 002A36C03 Vertebrates

Discipline
Agrifood industries Agronomy. Soil sciences and vegetal productions Animal productions
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
1645959

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web