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ETUDE ET OPTIMISATION D'UN DISPOSITIF ULTRASONORE DE SUIVI EN LIGNE DES PROPRIETES VISCOELASTIQUES «Application à l'industrie fromagère»

Other title
STUDY AND OPTIMIZATION OF AN ULTRASONIC SET-UP FOR ON-LINE VISCOELASTIC PROPERTIES MEASUREMENTS Application to the cheese industry (en)
Author
Nassar, Georges; Nongaillard, Bertrand (Advisor (for a thesis or dissertation))
Université de Valenciennes, Valenciennes, France (Degree-grantor)
Source

ETUDE ET OPTIMISATION D'UN DISPOSITIF ULTRASONORE DE SUIVI EN LIGNE DES PROPRIETES VISCOELASTIQUES «Application à l'industrie fromagère». 1997, 109 p., ref : 134 ref

Thesis number
97 VALE 0030
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Capteur mesure Coagulation Contrôle fabrication Cosmétique Fromagerie Gélification Industrie alimentaire Méthode ultrasonore Transition phase Viscoélasticité Industrie laitière
Keyword (en)
Measurement sensor Coagulation Processing control Cosmetic Cheese factory Gelation Food industry Ultrasonic method Phase transitions Viscoelasticity Dairy industry
Keyword (es)
Captador medida Coagulación Control fabricación Cosmético Quesera Gelificación Industria alimenticia Método ultrasonoro Transición fase Viscoelasticidad Industria láctea
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A01 Methods of analysis, processing and quality control, regulation, standards

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B02 Pharmacology. Drug treatments / 002B02A General pharmacology / 002B02A02 Analysis

Discipline
Agrifood industries General pharmacology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
189576

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