Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=198033

Greffage de radicaux hydrophobes sur les protéines de colza : Influence sur les propriétés physico-chimiques et fonctionnelles

Other title
Grafting of hydrophobic probes on rapeseed proteins : influence on physico-chemical and functional properties (en)
Author
Gerbanowski, Alice; Gueguen, Jacques (Advisor (for a thesis or dissertation))
Université de Nantes, Nantes, France (Degree-grantor)
Source

Greffage de radicaux hydrophobes sur les protéines de colza : Influence sur les propriétés physico-chimiques et fonctionnelles. 1999, 208 p., ref : 282 ref

Thesis number
99 NANT 2059
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Acylation Biomatériau Cosolvant Etude expérimentale Etude sur modèle Film Graine colza Greffage Hydrophobicité Hydrophobisation Modification chimique Modification structure Mousse(émulsion) Propriété physicochimique Propriété technologique Protéine végétale Relation structure fonction Structure moléculaire Sérumalbumine Cruciférine Napine Sulfamidation Sulfamide organique Biopolymère Produit agricole Protéine animale Science matériau Valorisation
Keyword (en)
Acylation Biomaterial Cosolvent Experimental study Model study Film Rapeseed Grafting Hydrophobicity Hydrophobization Chemical modification Structure modification Foam Physicochemical properties Technological properties Plant protein Structure function relationship Molecular structure Serum albumin sulfamidation Biopolymer Agricultural product Animal protein Material science Upgrading
Keyword (es)
Acilación Biomaterial Cosolvente Estudio experimental Estudio sobre modelo Película Semilla colza Injerto Hidrofobicidad Hidrofobización Modificación química Modificación estructural Espuma Propiedad fisicoquímica Propiedad tecnológica Proteína vegetal Relación estructura función Estructura molecular Seroalbúmina Biopolímero Producto agrícola Proteína animal Ciencia material Valorización
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D09 Physicochemistry of polymers / 001D09C Natural polymers / 001D09C03 Proteins

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B14 Animal, plant, fungal and microbial proteins, edible seaweeds and food yeasts

Discipline
Agrifood industries Physical chemistry of polymers
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
198033

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web