Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=198277

ETUDE DES COMPOSES D'AROME LIBRES ET LIES DE FRUITS AMAZONIENS «BACURI, CUPUACU, ACEROLA»

Other title
STUDY OF FREE AND BOUND AROMA COMPOUNDS TO AMAZONIANS FRUITS BACURI, CUPUACU, ACEROLA (en)
Author
Boulanger, Renaud; Crouzet, Jean (Advisor (for a thesis or dissertation))
Université de Montpellier 2, Montpellier, France (Degree-grantor)
Source

ETUDE DES COMPOSES D'AROME LIBRES ET LIES DE FRUITS AMAZONIENS «BACURI, CUPUACU, ACEROLA». 1999, 186 p., ref : 195 ref

Thesis number
99 MON2 0130
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Aglycone Analyse biochimique Arôme Composé organique volatil Forme libre Forme liée Glucoside Propriété organoleptique Acerola Bacuri Cupuacu Malpighia glabra Platonia insignis Rutinoside Theobroma grandiflorum Bassin Amazone Fruit tropical Glycoside Amérique du Sud Amérique
Keyword (en)
Aglycone Biochemical analysis Aroma Volatile organic compound Free form Bound form Glucoside Organoleptic properties Amazon Basin Tropical fruit Glycoside South America America
Keyword (es)
Aglicona Análisis bioquímico Aroma Compuesto orgánico volátil Forma libre Forma ligada Glucósido Propiedad organoléptica Cuenca Amazonas Fruto tropical Glicósido America del sur America
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
198277

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web