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De la semoule de blé dur aux pâtes alimentaires fraîches : événements physiques et biochimiques

Other title
From durum wheat semolina to fresh pasta : physical and biochemical events (en)
Author
Icard Verniere, Christele; Feillet, Pierre (Advisor (for a thesis or dissertation))
Université de Montpellier 2, Montpellier, France (Degree-grantor)
Source

De la semoule de blé dur aux pâtes alimentaires fraîches : événements physiques et biochimiques. 1999, 277 p., ref : 266 ref

Thesis number
99 MON2 0167
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Blé dur Caroténoïde Echelle pilote Oxydoréduction Procédé fabrication Propriété physique Protéine végétale Pâtes alimentaires Qualité Relation composition propriété Relation fabrication propriété Semoule céréale Arabinoxylane Céréale Pentosane Pigment organique Produit céréalier Protéine
Keyword (en)
Hard wheat Carotenoid Pilot plant scale Oxidation reduction Manufacturing process Physical properties Plant protein Noodles Quality Property composition relationship Fabrication property relation Cereal semolina Cereal Pentosane Organic pigment Cereal product Protein
Keyword (es)
Trigo duro Carotenoide Escala piloto Oxidación reducción Procedimiento fabricación Propiedad física Proteína vegetal Pasta alimenticia Calidad Relación composición propiedad Relación fabricación propiedad Sémola cereal Cereal Pentosano Pigmento orgánico Producto de cereal Proteína
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B03 Cereal and baking product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
198307

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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