Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=198313

Etude de l'effet du dodécyl sulfate de sodium sur les micelles de caséine et leur aptitude à coaguler

Other title
Effect of SDS on casein micelles and rennet or acid milk coagulability (en)
Author
Lefebvre Cases, Eliane; Tarodo De La Fuente, Blas (Advisor (for a thesis or dissertation))
Université de Montpellier 2, Montpellier, France (Degree-grantor)
Source

Etude de l'effet du dodécyl sulfate de sodium sur les micelles de caséine et leur aptitude à coaguler. 1999, 190 p., ref : 162 ref

Thesis number
99 MON2 0061
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Caséine Coagulation Gélification Interaction hydrophobe Micelle Milieu acide Sulfate(lauryl) Propriété physicochimique Protéine lait Structure supramoléculaire
Keyword (en)
Casein Coagulation Gelation Hydrophobic interaction Micelle Acid medium Lauryl sulfate Physicochemical properties Milk protein Supramolecular structure
Keyword (es)
Caseina Coagulación Gelificación Micela Medio ácido Lauril sulfato Propiedad fisicoquímica Proteína leche Estructura supramolecular
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
198313

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web