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MODELISATION ET SIMULATION D'UN FOUR-TUNNEL CONTRIBUTIONS A LA MAITRISE DE LA CUISSON DES BISCUITS

Other title
MODELING AND SIMULATION OF AN INDUSTRIAL BAKING OVEN (en)
Author
Fahloul, Djamel; Trystram, Gilles (Advisor (for a thesis or dissertation))
Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires, Massy, France (Degree-grantor)
Source

MODELISATION ET SIMULATION D'UN FOUR-TUNNEL CONTRIBUTIONS A LA MAITRISE DE LA CUISSON DES BISCUITS. 1994, 134 p., ref : 82 ref

Thesis number
94 EIAA 0039
Document type
Thesis (New Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Biscuit Critère qualité Cuisson Effet température Flux thermique Four tunnel Hygrométrie Luminescence Modélisation Simulation Teneur eau Transfert chaleur Produit cuisson Propriété physicochimique Propriété thermique
Keyword (en)
Biscuit Quality criterion Cooking Temperature effect Heat flow Tunnel kiln Hygrometry Luminescence Modeling Simulation Water content Heat transfer Bakery product Physicochemical properties Thermal properties
Keyword (es)
Bizcocho Criterio calidad Cocción Efecto temperatura Flujo térmico Horno túnel Higrometría Luminiscencia Modelización Simulación Dosis agua Transferencia térmica Producto panadería Propiedad fisicoquímica Propiedad térmica
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B03 Cereal and baking product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
198662

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