Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=20395355

The South African viticulture sector : compromise between the industrial and atomised system

Other title
Le secteur viticole en Afrique du Sud : un compromis entre une production à grande et à petite échelle (fr)
Author
CAREY, Victoria1
[1] University of Stellenbosch, South Africa
Source

Bulletin de l'OIV. 2008, Vol 80, Num 920-922, pp 653-669, 17 p ; ref : 1/4 p

CODEN
BLOVAJ
ISSN
0029-7127
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Office international de la vigne et du vin, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
English
Author keyword
Afrique du Sud chaîne de valeur marché statistiques sur le secteur vin économie
Keyword (fr)
Economie Production Statistique Système Vin Viticulture Afrique du Sud Boisson alcoolisée Afrique
Keyword (en)
Economy Production Statistics System Wine Viticulture South Africa Alcoholic beverage Africa
Keyword (es)
Economía Producción Estadística Sistema Vino Viticultura Sudáfrica Bebida alcohólica Africa
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35C Fermented food industries / 002A35C03 Wines and vinegars

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
20395355

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web