Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=20899984

Sécurité microbiologique des procédés alimentaires

Other title
Microbiological safety of food processes (en)
Author
LEVEAU, Jean-Yves1 ; LARPENT, Jean-Paul2 ; BOUIX, Marielle1
[1] École nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires (ENSIA)
[2] université Blaise-Pascal, Clermond-Ferrand, France
Source

Techniques de l'ingénieur. Bioprocédés. 2001, Vol BIO1, Num F1120 ; F1120.1-F1120.19 ; ref : 49 ref

ISSN
1961-5906
Scientific domain
Biotechnology
Publisher
Techniques de l'ingénieur, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Bactérie Compétition Contamination biologique Contrôle microbiologique Elimination Inhibition Levure Moisissure Produit alimentaire Salubrité des aliments
Keyword (en)
Bacteria Competition Biological contamination Microbiological testing Elimination Inhibition Yeast Mould Foodstuff Food safety
Keyword (es)
Bacteria Competencia Contaminación biológica Control microbiológico Eliminación Inhibición Levadura Moho Producto alimenticio Inocuidad alimentaria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35D Food microbiology

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
20899984

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web