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Transformation des produits alimentaires par les enzymes

Other title
Food transformation by enzymatic treatments (en)
Author
LINDEN, Guy1
[1] université Henri-Poincaré (Nancy 1), France
Source

Techniques de l'ingénieur. Bioprocédés. 1998, Vol BIO1, Num F3700 ; F3700.1-F3700.14, DocF3700 ; ref : 32 ref

ISSN
1961-5906
Scientific domain
Biotechnology
Publisher
Techniques de l'ingénieur, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Enzyme Origine microbienne Produit alimentaire Propriété technologique Protéine recombinante Traitement enzymatique
Keyword (en)
Enzyme Microbial origin Foodstuff Technological properties Recombinant protein Enzymatic treatment
Keyword (es)
Enzima Origen microbiano Producto alimenticio Propiedad tecnológica Proteína recombinante Tratamiento enzimático
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A31 Biotechnology

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A03 Food engineering

Discipline
Agrifood industries Biotechnology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
20899990

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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