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Sécurité du personnel : Prenez une mesure d'avance d'avance

Author
MOREAU, Josselin
Source

Process (Cesson-Sévigné). 2009, Num 1255 ; 74-80 [6 p.]

ISSN
0998-6650
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Process, Cesson-Sévigné
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Boulangerie Chute Main Mesure Personnel Pisces Prévention Risque Sécurité Transformation Viande Pâtisserie Produit carné Vertebrata
Keyword (en)
Bakery Fall Hand Measurement Personnel Pisces Prevention Risk Safety Transformation Meat Meat product Vertebrata
Keyword (es)
Panadería Caida Mano Medida Plantilla Pisces Prevención Riesgo Seguridad Transformación Carne Producto de carne Vertebrata
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A04 Hygiene and safety

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B05 Meat and meat product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21041395

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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