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Rapprocher conseils diététiques et habitudes alimentaires

Author
RENARD, Anne-Caroline
Source

Revue laitière française. 2009, Vol 691, pp 34-35, 2 p ; ref : 4 ref

CODEN
RLAFA9
ISSN
0035-3590
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Société des éditions laitière française, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Diététique Industrie laitière
Keyword (en)
Dietetics Dairy industry
Keyword (es)
Dietetica Industria láctea
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21354618

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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