Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=21615495

Transformation du poisson Le process sans décongélation de la Mer des Mascareignes

Author
GUILLERM, Virginie
Source

Process (Cesson-Sévigné). 2009, Num 1260, pp 82-83, 2 p

ISSN
0998-6650
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Process, Cesson-Sévigné
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Décongélation Espadon Pisces Qualité Température Thon Transformation c Asie Europe Ile Maurice Poisson comestible Vertebrata Iles Océan Indien
Keyword (en)
Thawing Swordfish Pisces Quality Temperature Tuna (Tunny fish) Transformation Asia Europe Mauritius island Edible fish Vertebrata Indian Ocean Islands
Keyword (es)
Descongelación Espadón Pisces Calidad Temperatura Atún Transformación Asia Europa Isla Mauricio Pescado comestible Vertebrata Islas Océano Indico
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B06 Fish and seafood industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21615495

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web