Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=21700113

Traitement de la farine de blé par une technologie innovante

Other title
Wheat flour treatment with innovative technology (en)
Author
LANGE, Alexander1 ; GARNIER, Pascal2
[1] Pharma & Food Division Hosokawa Alpine (Augsbourg)
[2] Hosokawa Micron France, Evry, France
Source

Techniques de l'ingénieur. Agroalimentaire. 2007, Vol F1, Num IN66 ; IN66.1-IN66.9 ; ref : 1/4 p

ISSN
1282-9064
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Techniques de l'ingénieur, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Farine blé Prise eau Technologie alimentaire Traitement
Keyword (en)
Wheat flour Water intake Food technology Treatment
Keyword (es)
Harina trigo Toma agua Tecnología alimentaria Tratamiento
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B03 Cereal and baking product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21700113

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web