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UTILISATIONS PRATIQUES DE LA CYTOMÉTRIE DE FLUX POUR LE SUIVI DES LEVURES EN ŒNOLOGIE

Author
VINCENT GERBAUX, Par1 ; THOMAS, Jérôme1
[1] IFV - 6 rue du 16èmeChasseurs, 21200 Beaune, France
Source

Revue française d'oenologie. 2009, Num 236, pp 8-13, 6 p ; ref : 1/4 p

ISSN
0395-899X
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Union des oenologues de France, Lattes
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Author keyword
Brettanomyces Cytométrie de flux dénombrements levures
Keyword (fr)
Brettanomyces Cytométrie Dénombrement Flux Levure Oenologie Utilisation Fungi Imperfecti Fungi
Keyword (en)
Brettanomyces Cytometry Enumeration(counting) Flux Yeast Enology Use Fungi Imperfecti Fungi
Keyword (es)
Brettanomyces Citometría Recuento Flujo Levadura Enología Uso Fungi Imperfecti Fungi
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35C Fermented food industries / 002A35C03 Wines and vinegars

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21723961

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