Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=21754874

Utilisation de la DSC pour la caractérisation des émulsions

Other title
DSC use to characterize emulsions (en)
Author
CLAUSSE, Danièle1 ; DALMAZZONE, Christine2
[1] UTC (université de technologie de Compiègne), France
[2] Institut français de pétrole (IFP), France
Source

Techniques de l'ingénieur. Analyse et caractérisation. 2008, Vol TA2, Num P1275 ; P1275.1-P1275.20 ; ref : 28 ref

ISSN
1762-8717
Scientific domain
Analytical chemistry
Publisher
Techniques de l'ingénieur, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Calorimétrie différentielle balayage Caractérisation Emulsion eau huile Emulsion huile eau Stabilité
Keyword (en)
Differential scanning calorimetry Characterization Water oil emulsion Oil water emulsion Stability
Keyword (es)
Análisis calorimétrico barrido exploración Caracterización Emulsión agua aceite Emulsión aceite agua Estabilidad
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001C Chemistry / 001C04 Analytical chemistry / 001C04F Chemical and thermal methods

Discipline
Analytical chemistry
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
21754874

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web