Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=22077447

SCIENCE ET VIN: HISTOIRE D'UNE UNION FRUCTUEUSE

Author
GAUTIER, Jean-François
Source

Revue française d'oenologie. 2009, Num 238, pp 22-23, 2 p

ISSN
0395-899X
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Union des oenologues de France, Lattes
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Author keyword
Analyses appellation d'origine code du vin contrôles définition du vin fermentation réglementation
Keyword (fr)
Analyse Définition Fermentation Réglementation Vin Appellation d'origine Boisson alcoolisée
Keyword (en)
Analysis Definition Fermentation Regulation Wine Designation of origin Alcoholic beverage
Keyword (es)
Análisis Definición Fermentación Reglamentación Vino Denominación de origen Bebida alcohólica
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35C Fermented food industries / 002A35C03 Wines and vinegars

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
22077447

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web