Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=2689636

Composition, solubility and emulsifying properties of granules and plasma of egg yolk

Author
ANTON, M1 ; GANDEMER, G1
[1] Institut National de la Recherche Agronomique, Laboratoire d'Etude des Interactions des Molecules Alimentaires, Groupe Lipides - Flaveur, rue de la Géraudière, BP 71627, 44316 NANTES, France
Source

Journal of food science. 1997, Vol 62, Num 3, pp 484-487 ; ref : 35 ref

CODEN
JFDSAZ
ISSN
0022-1147
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Institute of Food Technologists, Chicago, IL
Publication country
United States
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Application Composition chimique Facteur milieu Force ionique Fractionnement Hydrosolubilité Jaune oeuf Modificateur texture Pouvoir émulsifiant Valorisation Additif alimentaire Propriété physicochimique Propriété technologique
Keyword (en)
Application Chemical composition Environmental factor Ionic strength Fractionation Water solubility Egg yolk Textural agent Emulsifying power Upgrading Food additive Physicochemical properties Technological properties
Keyword (es)
Aplicación Composición química Factor medio Fuerza iónica Fraccionamiento Hidrosolubilidad Yema de huevo Modificador textura Poder emulsificante Valorización Aditivo alimentario Propiedad fisicoquímica Propiedad tecnológica
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B07 Egg and egg product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
2689636

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web