Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=2780167

Composition and physical properties of the Penicillium camemberti mycelium

Author
BIZET, C1 ; DESOBRY, S1 ; FANNI, J1 ; HARDY, J1
[1] Laboratoire de physico-chimie et génie alimentaires, Ecole nationale supérieure d'agronomie et des industries alimentaires, Institut national polytechnique de Lorraine, 2, avenue de la Forêt-de-Haye, 54500 Vandœuvre-lès-Nancy, France
Source

Le Lait (Print). 1997, Vol 77, Num 4, pp 461-466 ; ref : 16 ref

CODEN
LAITAG
ISSN
0023-7302
Scientific domain
Food science technology; Animal sciences, zootechny, veterinary medicine
Publisher
EDP Sciences, Les Ulis
Publication country
France
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Composition chimique Culture microorganisme Elasticité Emballage Fromage à pate molle Mycélium Penicillium camemberti Perméabilité vapeur eau Propriété mécanique Propriété physicochimique Fromage à croûte fleurie Fungi Imperfecti Fungi Thallophyta
Keyword (en)
Chemical composition Microorganism culture Elasticity Packaging Soft cheese Mycelium Penicillium camemberti Steam permeability Mechanical properties Physicochemical properties Mould surface fromage Fungi Imperfecti Fungi Thallophyta
Keyword (es)
Composición química Cultivo microorganismo Elasticidad Empaque Queso blando Micelio Penicillium camemberti Permeabilidad vapor agua Propiedad mecánica Propiedad fisicoquímica Fungi Imperfecti Fungi Thallophyta
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
2780167

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web